OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Trillevallen är beläget i södra Årefjällen och är ett skidparadis för stora som små. Högfjällshotellet slog upp portarna 1938 och 1970 byggdes den första släpliften. Destinationen har ett klassiskt högfjällshotell med en genuin och varm atmosfär, 40 rum, 126 bäddar, möteslokaler, bar och matsal. Skidanläggningen har 8 liftar samt 22 nedfarter med skiftande svårhetsgrad och en modern backrestaurang med utsikt över fjällmassiven.
Backrestaurang Ripan söker nu en köksansvarig. Som köksansvarig är din uppgift att säkra vår kvalitet samt ansvara för kökets drift och rutiner. Du ska utveckla, sätta upp ramar för köket och dess personal. Du ansvarar för varuflödet, hygienen, kvalitetssäkring samt köksekonomi. Du ska säkerställa att rutiner, checklistor och att egenkontroller fungerar. Vi ser att du som söker tjänsten har minst 3 års yrkeserfarenhet av liknande uppdrag och ett gediget intresse för mat och smak.
Backrestaurang Ripan har ca 120 sittplatser och erbjuder ett varierande matutbud med allt från fika, skidåkarluncher och pizza.
Vad söker vi hos dig?
Du tycker om att ge service, och gillar mötet med människor
Självklart är du positiv, engagerad, omtänksam och ansvarsfull
Du är flexibel, nyfiken på att lära sig nya saker och att utvecklas
Du hjälper till att skapa arbetsglädje
Punktlighet, ärlighet och samarbetsvilja är andra egenskaper som eftersökes
Vad vi erbjuder Dig?
En rolig och utvecklande vintersäsong i svenska fjällen med stor gemenskap och livskvalité
Ett roligt, och stundtals krävande arbete med stor möjlighet att utvecklas på din arbetsplats
En härlig fritid, där du kan njuta av underbara vinteraktiviteter på din lediga tid
Personalboende kan ordnas, märk gärna din ansökan med detta
Tjänsten är en säsongsanställning, 1 december 2022- 30 april 2023.