OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ängsbacka bedriver kurs verksamhet året runt, samt större festivaler på sommaren och kring jul och nyår, inom området personlig utveckling. Vårt kök serverar i första hand vegetarisk mat av högsta kvalite. Vi köper till stor del ekologiska och lokal producerade rå varor och lägger stor vikt vid matens näringsinnehåll, smak och utseende. Vi är också kända för att kunna tillgodose våra kunders behov vad gäller special dieter och allergier. Köksansvarig behöver ha relevant utbildning och/eller flerårig yrkeserfarenhet. Du behöver ha flerårig erfarenhet av vegetarisk matlagning samt av alla aspekter av kökets arbete: Uppehållande och dokumentation av hygienrutiner. Planering av menyer. Inköp och kontakt med leverantörer. Budget planering och uppföljning. Arbetsledning och schemaläggning. Att laga mat för personer med allergier och särskilda dieter. Du behöver även ha viss vana av matlagning med kött och fisk eftersom vi serverar detta till en del kurser. Större delen av året serveras mat till 40 - 100 gäster dagligen. Under sommarens festivaler kan antal gäster vara närmare 1000. Därför behöver du ha erfarenhet av och vara kapabel att sköta ett kök som serverar mat i denna omfattning. Övrigt som är önskvärt hos dig som söker: Flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt och att improvisera. Personligt intresse för Ängsbackas kursutbud och inriktning. (Se vår hemsida för att få en bild av vad vi sysslar med.)