OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.
På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.
Inom Dibber och förskola har vi flera sorters måltidslösningar. Som köksbiträde på ett mottagningskök kommer du vara delaktigi att lära barnen goda och hälsosamma måltidsvanor. Du kommer att vara endel av förskolan/skolans administrativt team och se över behov tillsammans medrektorerna på dagliga matbehov för både skolan och förskolan.
Vi letar efter någon som har lätt för att samarbeta i grupp och organisera din egen arbetsdag och kan tillsammans med rektorerna tar ett helhetsgrepp på oganizationens matbehov.
”Vi får världens viktigaste värden att växa” är det som genomsyrar vår verksamhet såväl till barn, vårdnadshavare och medarbetare.
Arbetsuppgifter
Vanligt förekommande arbeten i kök som frukost, mellanmål och lunchservering.
Ansvara och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, diskning och underhåll av de livsmedelslokaler som finns.
Inköp av livsmedel sker genom webbhandel eller hänvisade leverantörer och följer ramavtal.
Plocka varor, städning av köksutrymmen.
Ansvara för att barn med specialkostbehov får sin uppmärkta mat.
Vara del i den pedagogiska vardagen, innefattar att prata med barn/elever samt synas ute i verksamheten och verka för den goda måltiden.
Följa kockarnas eller cateringkökets planering och instruktioner.
Förbereda eller laga frukost och mellanmål.
Svara i telefon och läsa/skicka mail.
Ta emot och skicka tillbaka transporter.
Kvalifikationer
Erfarenhet från restaurangbranschen (kunskap om hantering/servering av specialkost)
Datorvana/ipad/smartphone
Svenska i tal och skrift
Kunskap om egen kontroll
Personliga egenskaper
Flexibel
Samarbetsförmåga
Organisationsförmåga
Vi erbjuder
Aktuell kompetensutveckling i dialog med förskolechef och måltidsansvarig.
Kontaktinformation
Christiane Candella, Pedagogisk utvecklingsstrateg
Arbetsplats
Flädervägen 4
138 30 Älta