OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi serverar helstekt lammfilé, fläskfilé och oxfilé – som trancheras av kockarna i restaurangen. Tillbehören väljer gästerna själva från tre generösa tillbehörsbord, där mycket är vegetariskt. Förrätter, desserter och övriga varmrätter beställes à la carte. Vi har en fantastisk vinlista där våra sommelierer guidar gästerna.
Butik med mat online. I butiken som ligger i anslutning till restaurangens entré erbjuds kvalitetskött, såser, gratänger, förrätter, desserter, egentillverkade charkuterier, ostar, och andra lokala delikatesser.
Lammet & Grisen i Sälen är en av Sveriges mest välbesökta restaurang. Vi är belägna på Lindvallens område. Vårt koncept är helstekta filéer som trancheras av våra kockar i restaurangen. Vår vinkällare är mycket uppskattad och innehåller ca 900 olika viner. Vi har en delbutik i anslutning till restaurangen där vi erbjuder många lokalproducerade produkter. Säsongen börjar i december och avslutas i april.
Vi är ett stort härligt gäng som jobbar i köket under vintersäsongen.
Vi jobbar i olika team bl a:
Stek - jobbar med att tillaga allt kött
Tranchör - skär upp och guidar om vårt kött till alla gäster i restaurangen
Kock, à la carte - förrätter, varmrätter, desserter
Buffé - förbereder alla tillbehör och tillagar även a la minute under kvällen
Disk - en av de viktigaste tjänsterna, förser oss med ren disk
Butik - vår delibutik där vi säljer mycket lokalproducerade produkter
Sälenkrogen öppnar i början av december och stänger i slutet av april.
Det finns möjlighet att följa med oss till Öland juni - augusti.
Anställningsvillkoren är förmånliga.
Vi har personalboende.
Kolla in oss på webben: www.lammet.nu