OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi på Clarion Collection Hotell Bristol i Arvika söker nu efter en ny kollega till vårt team. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kök och restaurang.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer tillsammans med vår kock ansvara för att våra gäster får den bästa upplevelsen hos oss. Du kommer at alternera mellan frukostservering samt kvällsservering. Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla förberedning och framplock av vår frukostbuffé, påfyllning av buffé, förberedelser för nästa dags frukostservering, bortplock av disk samt städning av kök och matsal. Arbetar du kvällspass kommer du ansvara för att tillaga maten som är på menyn på kvällsbuffén förbereda sallader samt tillbehör. Även här plock av disk löpande under kvällen samt se till att buffén alltid är påfylld och håller en hög standard.
Ta hand om varuleveranser och se till att varorna hamnar på rätt plats i kylar, frysar samt förråd tillhör också arbetsuppgifterna.
Du har en stor känsla för service och du ser till att våra gäster blir bemötta och omhändertagna på bästa möjliga sätt. Du har ett genuint intresse för service med det "lilla extra" och kvalitet. Att du är stresstålig, flexibel, glad och har en positiv attityd ser vi som en självklarhet.
Vi ser att du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Som person är du initiativrik, kreativ och ordningsam. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.
Tjänsten är på 75%
Låter detta som dig? Mejla din ansökan med CV och personligt brev till: linda.lust@strawberry.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Köksansvarig Andreas Maninnerby
0570-13280
Hotellchef Irene Henriksson
0570-13280