OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder
Vi på kostverksamheten i Västervik söker nu dig som vill jobba extra i våra verksamheter.
Det gäller i första hand timvikariat med möjlighet till högre sysselsättning under sommaren 2024.
Som köksbiträde inom kostenheten på Västerviks sjukhus erbjuds du möjligheten att arbeta i avdelningskök, café, restaurang och produktionskök.
I kök och restaurang är du är delaktig i så väl beredning, tillagning, servering och andra förekommande storkökssysslor. Lunch serveras vardagar i restaurangen. Köket tillagar lunch och middag till inneliggande patienter alla dagar året om.
I sjukhusets café är du delaktig i beredning, servering och andra köksuppgifter. Vi serverar fika, sallader, smörgåsar och enklare rätter både för att ätas på plats eller ta med. I vårt café finns även en kioskdel där vi säljer godis, tidningar och lotter.
I arbetet som måltidsvärd ansvarar du för att rätt kost når rätt patient på sjukhusets olika avdelningar. Du serverar dagens samtliga måltider till inneliggande patienter, bereder mellanmål, utför egenkontroll samt för- och efterarbete i samband med måltid.
Vi söker
Är du flexibel, öppen och vill jobba extra som timvikarie i hela vår kostverksamhet? Då är du den vi söker!
Du ska ha ett genuint intresse för mat och människor för att trivas i vår verksamhet. Du är bra på att skapa och vårda relationer. Din samarbetsförmåga är god och för dig är det angeläget att ha ett bra bemötande. Noggrannhet och organisationsförmåga är viktiga delar som du har med dig.
Vi söker dig med en treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök samt förståelse för specialkost och patienters olika behov.
Med hjärtat på rätt ställe och med en omhändertagande inställning erbjuds du här en möjlighet att göra skillnad för patienter genom att inspirera till god aptit och snabbare tillfrisknande.
Grundläggande datakunskap krävs för uppdraget.
Vår arbetsplats
Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten tillagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna och till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.
Tillsammans erbjuder vi den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag.
Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef. Pågående timanställning är fördelaktigt vid kommande sommarrekrytering.
Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.
Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Kontaktpersoner på detta företaget
Monica Ekström, Enhetschef (från vecka 32)
010-4410270
Harriet Stjärneborn, tf verksamhetschef
0709-209185
Linda Lord, vårdutvecklare
0700-82 21 99
Peter Hellman, tf sektionschef
0703-49 57 56