Köksbiträde

Arbetsbeskrivning

Vi vet att vi har en viktig roll att spela, och vi vill att du ska vara en del av det!


På Dibber har vi hjärta för lärande. Det betyder att vi brinner för att varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna för att utveckla ett livslångt lärande med hjärta för världen.

Vår Hjärtekultur är kärnan i hela verksamheten, och präglar relationerna med barn och elever, vårdnadshavare, och mellan kollegor. Hjärtekulturen ska vara en vägledare i varje situation. Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsplats där varje medarbetare känner sig sedd och kan vara med och bidra. Vi erbjuder en arbetsplats med fokus på trivsel och arbetsmiljö, utveckling och tillitsfulla relationer.
Dibber har kollektivavtal genom Almega med Sveriges lärare, Kommunal och Vision (Friskoleavtalet) och erbjuder friskvårdsbidrag, föräldralön, personalstöd, företagshälsovård samt regelbundna medarbetarundersökningar för att mäta våra medarbetares trivsel och hälsa. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs hos och känner trygghet. Vi vet att ledarskapet är avgörande för att vår verksamhet och våra medarbetare ska må bra och lyckas, därför jobbar vi aktivt med att utveckla våra ledare och säkerställa att de har det stöd de behöver.
.
Vi söker nu ett köksbiträde som ska hjälpa oss med allt som rör köket och matservering och disk. Du kommer som köksbiträde att ingå i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att servera smakrika måltider och hålla en hög måltidskvalité. Vidare ingår sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i kök och restaurang såsom måltidsservering, mellanmåls servering, salladsberedning, varumottagning, diskning, diskplockning, egenkontroll och städning på vår skolrestaurang i Sollentuna, Silverbäckens skola.
Silverbäckens skola ligger i södra Sollentuna och är idag en f-9 skola med ca 500 elever. Skolan har en profil kring utepedagogik där köket är högst delaktigt och förser verksamheten med beställningar och produkter inför matlagning utomhus. Skolan får maten levererad av Dibbers egna storkök, Matgården och tillreds på plats.
Vi rekryterar löpande.


Kvalifikationer
-Hotell och restaurangutbildning,
-Köksbiträde eller annan jämförbar utbildning, -Erfarenhet från liknande arbete inom kök,
-Kunna uttrycka sig i tal och skrift på svenska.
Personliga egenskaper
-Som person är du ansvarsfull och ansvarstagande
-Du är flexibel
-Du är självständig och kan ha flera bollar i luften samtidigt



Dibber etablerades i Sverige 2017 och bedriver idag förskolor, grundskolor, anpassade grundskolor och öppna förskolor. Dibbers huvudkontor ligger i Sollentuna, verksamhet finns i stora delar av Sverige. Dibber i Sverige är en del av den norska friskolekoncernen Dibber som startades och ägs av två engagerade pedagoger, Randi och Hans Jacob Sundby. Den första förskolan startas 2003 i den lilla stad där Randi växt upp. Idag driver Dibber mer än 600 förskolor i tio länder över hela världen.
Vi står upp för livslångt lärande och att hålla oss i framkant inom våra professioner. Vi strävar efter att bygga ett professionellt nätverk där vi lär av varandra och som kan stötta och inspirera. Oavsett vilken del av verksamheten som du arbetar inom, blir du en del av ett team som vill göra en skillnad för barn och elever, och deras framtid. Tillsammans skapar vi en inkluderande arbetsplats präglad av hjärtekultur, lärande och utveckling.

Välkommen till Dibber – med hjärta för lärande!
Ort: Sollentuna
Plats: Sollentuna, Stockholm, SE, 25269
Typ av jobb: Tillsvidare

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Silverbäcken Sollentuna
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 juli 2024
  • Ansök senast: 20 juli 2024

Postadress

Silverbäcksvägen 1
Sollentuna, 19138

Liknande jobb


Köksbiträde

Köksbiträde

20 september 2024

20 september 2024

Måltidsvärd - vikariat

Måltidsvärd - vikariat

20 september 2024

Prepp kock till Broken

Prepp kock till Broken

19 september 2024