OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Köksbiträde till skolkök i Watma Education AB
Är du berättigad till nystartsjobb så är det inga problem för oss.
Vi har ett nytt tankesätt som implementeras till medarbetarna i våra kök: att detta inte är en skolmatsal utan en skolrestaurang!
Vi driver idag produktionskök i Stockholm, Karlstad, Norrköping, Malmö, Växjö och Trollhättan där vi producerar upp till 6000 portioner per dag. Maten serveras i bufféform och målet är att använda så lite halvfabrikat som möjligt.
Våra värdeord
Inom Watma arbetar vi utifrån värdeorden Tillsammans, Ambassadörskap och Kunskapsutveckling. Vi kallar det för The Watma Way of Working. Syftet med allt vi gör är att ge fler tillgång till en riktigt bra utbildning.
Arbetsuppgifter:
Du kommer att jobba deltid 10:00-14:00 måndag till fredag INGA HELGER. Jobbet kommer att vara lite fysiskt krävande då det är en del stående arbete i matsal och disk. Endast 110 elever med personal. Maten kommer att vara klar, man ställer bara fram den.
Du kommer få gå en utbildning där man går igenom allergikost samt allt som rör skolmåltiden samt att du kommer att få en tydlig introduktion hur man ska arbeta i köket.
Maten som serveras i skolrestaurangen ska alltid vara, god, säker, tilltalande, modern och nyttig.
Dina arbetsuppgifter består i att servera mat till våra elever i Nacka Orminge Centrum, förbereda skolans restaurang för servering samt iordningställande före- under- och efter lunch och mellanmål. I arbetet ingår även diskning, lokalvård, göra egenkontroller med dokumentation samt ta emot varuleveranser
Du som medarbetare kommer att bli coachad till att få ännu mer stolthet i det du gör och få insikten att eleverna är dina gäster precis som om du hade jobbat på en restaurang med lunchgäster. Du kommer även få gå olika utbildningar för att på sätt få mer kunskaper om skolmåltiden.
Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Har god kännedom om lagar och regler kring egenkontroll
Har flytande svenska i tal och skrift
Som person är det viktigt för oss att du har en positiv attityd, kan kommunicera med våra elever samt personal på skolan, punktligt, ödmjuk, noggrann samt problemlösningsorienterad då det i köket kan uppstå saker som snabbt behöver lösas och det är viktigt att säkra en bra samt säker skolmat till våra elever. Ett gott bemötande och att vara serviceinriktad samt professionell mot både barn och vuxna samt personal är yttersta vikt.