OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Arbetsplatsbeskrivning
Enskede skola är en F-9 skola med cirka 950 elever.
Vi har en mycket hög andel behörig personal. Här trivs man, vilket bland annat visar sig i vår låga personalomsättning. På Enskede skola har alla elever hemklassrum och vi tillämpar mobilfri skoldag.
Enskede skola befinner sig i en spännande utvecklingsfas där vi har fokus på tillgänglighet och inkluderande lärmiljöer så vi på bästa sätt kan tillgodose alla elevers rätt till en god utbildning. Även skolmåltiden ses som en del av den tillgängliga och inkluderande lärmiljön. Skolan har ett eget skolkök med sju medarbetare som har en viktig roll i lärmiljön genom att skapa en välkomnande och lugn miljö samt se eleverna och deras behov.
Arbetsbeskrivning
Du kommer i rollen som köksbiträde arbeta tillsammans med övrig kökspersonal för att erbjuda eleverna den bästa tänkbara matupplevelsen. Dina arbetsuppgifter består i att tillreda salladsbuffé, förbereda skolans restaurang för servering samt iordningställande före- under- och efter lunch och mellanmål samt biträda vid matlagning. I arbetet ingår även diskning, lokalvård, göra egenkontroller med dokumentation samt ta emot varuleveranser. Maten som serveras i skolrestaurangen ska alltid vara god, tilltalande, modern och nyttig. Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden. Skolmaten är viktig för att eleverna ska få en bra skoldag och skolresultat.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från arbete inom storkök. Utbildning med restaurang/livsmedelsinriktning är meriterande. Erfarenhet av matlagning samt erfarenhet från grundskola är meriterande.
Du är ansvarstagande, självgående, stresstålig och villig att både lära och tänka nytt. Du är flexibel och vet att alla uppgifter, stora som små är minst lika viktiga. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och vill vara delaktig i kökets dagliga- och långsiktiga arbete. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet För ytterligare önskvärda erfarenheter, förmågor och personliga egenskaper – se stadens rekryteringsprocess.
Anställningsform och omfattning:
Heltid 100% tills vidare med 6 månaders provanställning
Kontakt: Johnny Jansson, kökschef, 08-508 167 85, Lina Berggren, administrativ chef 076-121 67 70
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.