OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stiftelsen Lycée Français Saint-Louis är en internationell skola som följer fransk läroplan enligt en konvention med AEFE (Agence pour l’enseignement Français à l’étranger). Skolan, som har ca 700 elever mellan 6 och 19 år, ligger på natursköna Stora Essingen. Vi har även ett fritidshem som följer svenska läroplanen för elever i årskurserna CP-CM1. Till stiftelsen hör också en svensk förskola med fransk profil som har ca 90 barn. I denna stimulerande mångkulturella miljö arbetar elever från ett 40-tal nationer och 150 personal med språket som sammanhållande länk.
Förskolan välkomnar ca 90 barn och i år har vi barn mellan ett och fem år fördelat på fem avdelningar. Vi ger varje barn möjlighet att utvecklas i sin egen takt i en trygg, attraktiv och stimulerande miljö. Lycée Français Saint Louis förskola är en tvåspråkig förskola med svenska och franska. Förskolans verksamhet vilar på den svenska läroplanen (Lpfö 18) samt är inriktad på det franska språket. Varje barn har möjlighet att lära känna bägge kulturer samt att utveckla sina språkkunskaper i både svenska och franska.
Nu söker vi ett köksbiträde till förskolans matsal.
Vi får maten från extern leverantör.
Som köksbiträde hos oss har du följande uppdrag:
- sköta egenkontroll (ta emot varor, kontrollera temp. på maten, kolla att allt stämmer med special kost och andra beställningar)
- duka och servera lunch till 3 matlag
- förbereda mellanmål
- diska och sophantering
Någon gång per vecka/månad:
- beställningar frukt och mellanmål
- beställningar av specialkost
- beställningar vid lov
Vi söker dig som:
- har praktisk erfarenhet från förskola/skola
- har kunskap om egenkontroll
- har kunskap om hantering/servering av specialkost
- har lätt för att både arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag
- är intresserad av måltidspedagogik och vill arbeta i ett nära samspel med pedagogerna på förskolan.
- har goda kunskaper i svenska språket och det är meriterande med kunskaper i franska.
- kan arbeta med digitala verktyg
Villkor
Vi erbjuder dig en arbetsplats med personlig utveckling, närvarande ledning, pedagogisk lunch, friskvård, arbetskläder, samt ett inspirerande arbete med engagerade kollegor.
Meriterande kompetenskrav: Utbildning inom restaurang eller storkök, utbildning inom livsmedelshygien HACCP.
Vi tillämpar belastningsregistret, som skall kunna presenteras vid intervju.