OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 000 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.
Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.
Vill du vara med och arbeta i en kommun som förstår måltidens värde? Vi har en kostpolicy, central kostorganisation och håller på att bygga fler tillagningskök?
I Ronneby värnar vi om miljön. Vi satsar vi på maten med ekologiskt och klimatsmart som naturliga inslag på menyn. Vi lagar mycket mat från grunden och har som mål att öka den ekologiska andelen livsmedel till 40% under 2017. Vi utvecklar oss mot att servera säsongsanpassad, genomtänkt och varierad mat gjord på färska råvaror med hög kvalitet samt att bemöta våra gäster med en god service och gott bemötande.
Kostenheten består idag av 40 kök med 1-12 medarbetare i varje kök, totalt ca 100 personer. Vi har tillagningskök på de flesta förskolor, 5 servicehus med egen tillagning och 2 centralkök som levererar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg. Totalt serverar vi ca 6000 portioner/dag och inom 5 år har vi byggt om 7 skolkök till tillagningskök.
Vi vill göra ett positivt avtryck - Vill du vara med?
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i köket på Fredriksbergsskolan som har ca 400 elever. Vi är 4 medarbetare som serverar frukost och lunch. Köket är ett mottagningskök och här lagar vi potatis, ris och pasta. Vi gör också en härlig salladsbuffé varje dag och bakar eget bröd när vi serverar soppa.
I våra kök hjälps alla åt med alla dagens uppgifter såsom tillagning men även städning och diskning. Du kommer också att vara med och utveckla verksamheten och att se till att uppsatta mål och riktlinjer följs.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och tycker det är kul och spännande att möta våra elever i deras vardag. Du ska kunna ta ett stort ansvar och vara självgående samtidigt som du kan arbeta i team. Du är utbildad eller har erfarenhet av storkök samt kännedom om specialkost. Du ska också ha kunskaper i relevant lagstiftning och egenkontroll. Det är bra om du har datorvana.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Utdrag ur belastningsregistret är ett krav
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Kontaktpersoner på detta företaget
Elena Johansson, Kostchef
0457-61 88 90
Anita Holtne, Vision
0457-61 84 92
Elena Johansson Kostchef
0457-61 88 90
Kristina Glimmeborn, Enhetschef
0457-61 76 38
Kommunals expedition
0457-61 87 05
Måltidschef Cecilia Robertsson
0457-61 88 92
Kostchef Elena Johansson
0457-61 88 90
Måltidschef Kristina Glimmeborn
0457-61 76 38
Måltidschef Per Swärd
0457-618893
Måltidschef Per Swärd
0457-61 88 93