OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.
Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?
Vill du vara med och arbeta i en kommun som förstår måltidens värde? Vi har en kostpolicy, central kostorganisation och håller på att bygga fler tillagningskök.
I Ronneby värnar vi om miljön. Vi satsar på maten med ekologiskt och klimatsmart som naturliga inslag på menyn. Vi lagar mycket mat från grunden och har som mål att öka den ekologiska andelen livsmedel. Vi utvecklar oss mot att servera säsongsanpassad, genomtänkt och varierad mat gjord på färska råvaror med hög kvalitet samt att bemöta våra gäster med en god service och gott bemötande.
Kostenheten består idag av 40 kök med 1-25 medarbetare i varje kök, totalt ca 100 personer. Vi har tillagningskök på de flesta förskolor, 5 äldreboende med egen tillagning och 3 centralkök som levererar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg. Totalt serverar vi ca 6000 portioner/dag.
Vi vill göra ett positivt avtryck - Vill du vara med?
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara med från start i vårt nyrenoverande tillagningskök i Hobyskolan, där du är en utav två köksbiträden som har ett nära samarbete med förste kocken.
Du kommer vara behjälplig med att tillaga lunch till skolans 250 elever, samt frukost och mellanmål.
I arbetsuppgifterna ingår daglig matlagning inkl. specialkoster, kvalitetssäkring av maten, beställningar och egenkontroll samt övriga sysslor som städning och disk. Det ingår även att utveckla verksamheten och bidra till en god arbetsmiljö.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och har kunskap och erfarenhet av att laga mat från grunden. Du har känsla för service och kan ta ett stort ansvar. Du behöver vara självgående samtidigt som du kan arbeta i team. Du bör ha kunskaper i relevant lagstiftning, egenkontroll och köksekonomi. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.
Utdrag ur belastningsregistret är ett krav.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Kontaktpersoner på detta företaget
Elena Johansson, Kostchef
0457-61 88 90
Anita Holtne, Vision
0457-61 84 92
Elena Johansson Kostchef
0457-61 88 90
Kristina Glimmeborn, Enhetschef
0457-61 76 38
Kommunals expedition
0457-61 87 05
Måltidschef Cecilia Robertsson
0457-61 88 92
Kostchef Elena Johansson
0457-61 88 90
Måltidschef Kristina Glimmeborn
0457-61 76 38
Måltidschef Per Swärd
0457-618893
Måltidschef Per Swärd
0457-61 88 93