OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.
Regionservice leder, utför, utvecklar och effektiviserar servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna. Produktionsköket är en del av alla servicetjänster och vi har som huvudsakligt uppdrag att laga mat till patienter på Falu lasarett, men vi ansvarar också för matleverans till Regionens egen restaurang Gastronomen på sjukhuset. Faluns centralkök har ca 26 medarbetare. Vår arbetsplats präglas starkt av kundfokus, samarbete och arbetsglädje och vi söker nu timvikarier till vårt kök.
Köksbiträde/ kock (timvik), Produktionskök Falun
Arbetsuppgifter
Som timvikarie hos oss ser vi att du har ett genuint intresse för mat, har kunskap och passion för att ge patienten en upplevelse i måltiden. Vi arbetar för helheten i uppdraget med att servera säker, god, hållbar och näringsriktig kost.
Vi i produktionsköket tillämpar oss av rotation på arbetsplatsen, vilket innebär att arbetsuppgifterna varierar från disk, förberedning, städ, varumottagning och varupaketering till våra kunder. Om du är utbildat kock tillkommer matlagning.
Viss administration förkommer också då vi skriver ut beställningar och recept från kostdataprogram och följer egenkontrollen. Vi serverar måltider 365 dag/året vilket innebär att helgarbete förekommer. Endast dagtid.
Vi sätter kunden i focus. Det är viktigt att du förstår helhetsbilden och ansvaret i varje arbetsuppgift, är engagerad, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Vi är ett glatt gäng som jobbar för att leverera den bästa servicen till våra kunder och vi hoppas att du vill bli en del av oss!
Övrig information
Kvalifikationer
För att få arbeta som köksbiträde gäller:
Vi söker dig som är flexibel, driven, stresstålig och ansvarstagande i ditt arbetssätt. Du är inte rädd för att lära dig nya saker. Du är minst 18 år gammal. Viss datavana behövs. God svenska i tal och skrift.
Arbetslivserfarenhet av livsmedelshantering är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För att arbeta som kock vid produktionsköket i Falun krävs att du:
- har gymnasieutbildning Kock 3 år inom restaurang/livsmedelsprogram eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig utbildning.
- behärskar svenska i tal och skrift
Meriterande för tjänsten är
- tidigare erfarenhet av matlagning i storkök och restaurang
- kunskap inom specialkost
- kunskap inom kostdataprogram
Förmåga att arbeta flexibelt, både självständigt och i team. Viktiga egenskaper är att du är kommunikativ och har organisationsförmåga, är noggrann samt har fingertoppskänsla för smaker. Viljan att vara med i förändringsarbete med ett stort engagemang och följa utvecklingen tillsammans med oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Ansökan
Rekrytering och intervjuer kan ske löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!
Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.
Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Chef Färdtjänsten Dalarna Peter Holmberg
0705941712
Chef Elevantagningen Mari Larsson
023-77 70 34
Kent Söderlund
023-77 70 65
Enhetschef Tillväxt Hans Pontusson
023-777056
Chef, nämndservice Borlänge kommun Ylva Johansson
0243-665 62
Biträdande kanslichf, Ludvika kommun Jessica Hedlund
0240-866 56
Chef tillväxtenheten, Region Dalarna Hans Pontusson
023-77 70 56
Enhetschef Amelie Sahlin
023777008
Enhetschef Eric Boo
023777064