OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Enskede Årsta Vantör är en av 14 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad. Som en del av Stockholms stad erbjuder förvaltningen förskola och fritid, omsorg om äldre och funktionsnedsatta, socialtjänst, förebyggande och trygghetsskapande arbete, stadsutveckling och parkskötsel till våra 100 000 stockholmare som bor i stadsdelsområdet.
Vi står inför spännande utmaningar när Enskede Årsta Vantörs stadsdelsområde växer och helt nya stadsdelar byggs. Cirka 25 000 nya lägenheter planeras här till år 2030.
Vi strävar hela tiden efter att Enskede Årsta Vantör ska vara ett stadsdelsområde för alla. Våra fokusområden är: Attraktiv arbetsgivare, jämställdhet och bemötande.
Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i en visionsstyrd och utvecklingsinriktad verksamhet. Här kommer du att kunna bidra till samhällsnyttan i en växande stadsdel där vi ser olikheter och mångfald som en resurs.
Arbetsplatsbeskrivning
Kostenheten Enskede-Årsta-Vantör, är 2018 års vinnare av Stockholms stads kvalitetsutmärkelse i kategori äldreomsorg.
Nu söker vi ett köksbibiträde, med kunskap i specialkost, som vill vara med att fortsätta vidareutveckla kvaliteten på maten till äldreomsorgen. I februari flyttade vi till nya lokaler i Enskededalen. Här lagar vi just nu ca 1300 portioner per dag. Vår ambition är att laga god mat, så mycket som möjligt från grunden med en hög andel ekologiska råvaor till våra äldreboenden och hemtjänstgrupper. Den mesta maten skickas kyld. Vi har även en restaurang som är öppen för allmänheten. Kostenheten har 16 medarbetare. Nu söker vi en kunnig, noggrann och kvalitetsmedveten kollega som vill vara med och se till att våra äldre får god mat av hög kvalitet. Är det du?
Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgfiter varierar men innebär framför allt att:
- Du lagar och packar specialkost
- Du packar matlådor
- Du är behjälplig i vårt kostdataprogram
- Du arbetar i restaurangen och står i kassan
Kvalifikationer
Vi vill att du som söker tjänsten har gått restaurang- och livsmedelsprogramet eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömmer likvärdig alternativt har en dietist- eller kostvetarexamen.
Det är nödvändigt att du:
- Har grundutbildning i livsmedelshygien
- Har kunksap om allergier
- Har kunskap om konsistensanpassad mat
- Har goda kunskaper i svenska och kan utrycka dig i tal och skrift
För att leverera god mat med hög kvalitet till våra äldre vill vi gärna att du är strukturerad och har ett högt kvalitetstänk. Ett gott samarbete med dina kollegor värderar vi också högt.
Övrigt
- Du jobbar dagtid på ett rullande schema och var annan helg
- Arbetet är fysiskt krävande, köket är en miljö med buller i från utrustningen
- Det är viktigt att kunna tillämpa god ergonomi i det dagliga arbete
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.