OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder
Som köksbiträde arbetar du både i café, restaurang och produktionskök på sjukhuset.
Du är delaktig i så väl beredning, tillagning, servering och alla andra förekommande storkökssysslor. I sjukhusets café serverar vi främst våra egentillverkade sallader, smörgåsar och enklare rätter både för att ätas på plats eller tas med. Tillsammans erbjuder vi den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag.
I arbetet som måltidsvärd ansvarar du för att rätt kost når rätt patient vid sjukhusets olika avdelningar. Du serverar dagens samtliga måltider till inneliggande patienter, bereder mellanmål, utför egenkontroll samt för- och efterarbete i samband med måltid. Med hjärtat på rätt ställe och med en omhändertagande inställning erbjuds du här en möjlighet att göra skillnad för patienter genom att inspirera till god aptit och snabbare tillfrisknande.
Vi tillämpar rotation i verksamheten men specificera gärna i din ansökan om du är mest intresserad av jobb som köksbiträde, måltidsvärd eller båda delarna. Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.
Vi söker
För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor och mat. Du har hjärtat på rätt ställe och är bra på att skapa och vårda relationer. Du har också god samarbetsförmåga, är flexibel och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete.
Vi söker dig med en treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök samt förståelse för specialkoster och patienters olika behov. God datorvana krävs för uppdraget.
Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj.
Vår arbetsplats
Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer.
Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.
Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Kontaktpersoner på detta företaget
Monica Ekström, Enhetschef (från vecka 32)
010-4410270
Harriet Stjärneborn, tf verksamhetschef
0709-209185
Linda Lord, vårdutvecklare
0700-82 21 99
Peter Hellman, tf sektionschef
0703-49 57 56