OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
För drygt ett år sedan slog vi upp portarna till ett nytt koncept i foodcourten UMAMI på Emporia med inriktning på husmanskost och långkok.
Nu söker vi ett köksbitrdäe med några års erfarenhet som kan vara med oss och fortsätta utveckla konceptet. Det är viktigt att du har god kunskap om svensk mat och att du har erfarenhet med svensk och europeisk husmanskost. Du måste äta all sorts mat eftersom det är din uppgift att sätta slutfinish på maten.
Det är viktigt att du har en bra känsla för yrket, att du tycker om att jobba i ett team och att du känner engagemang och stolthet i yrket. Våra gäster kommer att se in i köket då vi har en öppen planlösning vilket gör att du tillsammans med hela teamet ska vara serviceinriktad och vara öppen för att prata med våra gäster.
Arbetsuppgifter: Vi förbereder en stor del av såser och grytor i vårt produktionskök. På plats i restaurangen tillagas diverse maträtter såsom tex köttbullar, wienerschnitzel, lax samt servering av diverse grytor och olika maträtter. Även köksarbete såsom hacka, skära, skala. Förberedelse av mat. Städning, diskning samt plocka upp varor.
Vi vill att du har god kunskap inom hygien i restaurangkök.