OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Arbetsplatsbeskrivning
Globala gymnasiet är en gymnasieskola som ligger vid Zinkensdamm på Södermalm i Stockholm.
Skolan har cirka 650 elever, 65 anställda och fyra nationella program: ekonomi-, estetiskt-, naturvetenskapligt- och samhällsvetenskapligt program samt språkintroduktion. Skolans profil är lärande för hållbar utveckling, och som en del av detta bedrivs hälften av undervisningen i ämnesintegrerade och tvärvetenskapliga projekt där eleverna jobbar i mindre grupper. Vi jobbar även aktivt med ett stort elevinflytande. Globala gymnasiet serverar endast vegetarisk kost sedan 2009. Vi arbetar målinriktat med att minska matsvinnet i alla led, höja andelen inköp av lokala ekologiska och helvegetariska livsmedel för att minska klimatavtrycket. Maten som serveras i skolrestaurangen ska alltid vara god, tilltalande, modern och nyttig. Skolmaten är viktig för att eleverna ska få en bra skoldag och goda skolresultat.
Läs mer på globalagymnasiet.stockholm.se
Arbetsbeskrivning
Globala gymnasiet söker ett köksbiträde med särskilt intresse och kunskap om vegetarisk kost. Du kommer i rollen som köksbiträde arbeta tillsammans med övrig kökspersonal för att erbjuda eleverna den bästa tänkbara matupplevelsen. Dina arbetsuppgifter består av att biträda vid matlagning, förbereda skolans restaurang för servering, samt diskning. I arbetet ingår även iordningställande före, under och efter lunch, lokalvård samt utförandet av egenkontroller.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är lyhörd, innovativ, stresstålig och har bred kunskap och erfarenhet av vegetarisk matlagning samt specialkost. Du ska ha dokumenterad erfarenhet från arbete inom skolkök, helst inom en liknande roll. Kunskap och erfarenhet av att tillaga vegetarisk kost är ett krav. Vi är ett vegetariskt "Cross Over Kitchen" där du bör ha kunskap om smaker, kryddor och matkultur från hela världen. Du ska kunna utföra arbetsuppgifter självständigt och flexibelt och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person brinner du för vegetarisk kost, är noggrann, flexibel och har god organisationsförmåga. Det är viktigt att du bemöter elever och kollegor på ett trevligt och professionellt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du är ansvarstagande, självgående, stresstålig och villig att både lära och tänka nytt. Du är flexibel och vet att alla uppgifter, stora som små, är minst lika viktiga. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och vill vara delaktig i kökets dagliga och långsiktiga arbete.
Övrigt
Välkommen med din ansökan! I stället för att skicka in ett personligt brev har vi valt att du som kandidat ska svara på några urvalsfrågor. Då säkerställer vi att rekryteringsprocessen är kompetensbaserad och fördomsfri. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökan via e-post eller telefon.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anneli Hofström
0761291618
Maria Björk Carleborg
08-50839852