OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
I vår restaurang som är belägen på industriområdet BillerudKorsnäs i Frövi, serverar vi dagligen cirka 200 lunchgäster. Förutom den sedvanliga lunchen har vi representationsmiddagar, skogsluncher samt konferensservice och vendingverksamhet.
Vi behöver nu förstärkning i köket av dig som kan entusiasmera och inspirera kökets övriga medarbetare för att tillsammans kvalitetssäkra den mat som lagas och serveras till gäst.
Du ska vara en person med stor social kompetens, vara glad och positiv samt vilja utveckla och förnya verksamheten tillsammans med övriga medarbetare.
I dina arbetsuppgifter ingår
• Smörgåsberedning
• Salladsberedning till vår salladsbuffé
• Kunna behärska det varma köket samt vara behjälplig där
• Bakning
• Kassatjänst
• Att dagligen möta gästen
• HACCP
• Köksekonomi/rapportering av nyckeltal
Stämmer denna beskrivning på dig ser vi fram emot din ansökan!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med provanställning, tillträde januari 2014.
Arbetstiden är i första hand dagtid, men kvällar förekommer.
Månadslön enligt överenskommelse.
För ytterligare information kontakta restaurangchef Sofia Sandberg på 070-203 79 51.
Skicka din ansökan senast 2013-12-20.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot