OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Arbetsplatsbeskrivning
Slättgårdsskolan är en grundskola med ca 500 elever som för närvarande är uppdelade på två olika enheter sedan en brand 2020.
Skolan är under uppbyggnad och under tiden går årkurs F-4 i en nybyggd del av Slättgårdsskolan i Bredäng och årskurs 5-9 i Vårberg.
Slättgårdsskolan har en engagerad och ambitiös personal som bidrar till att utveckla vår verksamhet, vilket syns i de goda kunskapsresultaten. I vår skola möts du av glädje och stolthet, både från elever och vuxna. Personalgruppen har hög kompetens och stort engagemang för att skapa den bästa skolan för våra elever. Samverkan med hemmet är en viktig och betydande del av det vardagliga arbetet. Vi arbetar med att utveckla lärande i digitala miljöer och alla våra elever har varsitt digitalt verktyg.
Arbetsbeskrivning
Denna tjänst som köksbiträde gäller placering i mottagningsköket i Bredäng.
Uppstarten på dagen förbereder du själv i mottagningsköket inför maleveransen av dagens salladsbuffé och lunch. Viktigt att du kan arbeta självständigt. Du kommer att arbeta med en av skolans kockar som kommer senare till Bredäng efter tillagningen i Vårberg.
Dagen börjar med att starta upp för att ta emot den tillagade maten samt iordningsställande före- och efter lunch och mellanmål. I arbetet ingår även diskning, lokalvård till viss del och göra egenkontroller med dokumentation.
Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet och utveckla skolmåltiden.
Ett professionellt och trevligt bemötande gentemot våra elever och personal är viktigt. Dagligen har du kontakt med kökschefen i Vårberg. Skolmaten är viktig för att eleverna ska få en bra skoldag och skolresultat. Du gör ditt bästa för en bra matupplevelse.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av arbete inom skolkök i liknande roll och kan uppvisa diplom för genomförd utbildning i HACCP eller livsmedelshygien.
Du är ansvarstagande, självgående, stresstålig och villig att både lära och tänka nytt. Du är flexibel och vet att alla uppgifter, stora som små, är minst lika viktiga. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och vill vara delaktig i kökets arbete. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare på ett trevligt och professionellt vis. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.