OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.
Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.
Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker ett köksbiträde till kostenheten i Uppvidinge kommun, med nuvarande placering på Storgården i Älghult. Arbetet innebär sedvanliga uppgifter i ett storkök, det vill säga beredning, matlagning, dietkoster, egenkontroll och kassahantering. I arbetet ingår även matkörning och städning.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och laga god mat.
Du har restaurangutbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som vi bedömer som lämplig.
Du har kunskaper om kostplanering, kostekonomi, matlagning, servering och specialkost. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbetsförmåga, kreativitet och förmåga att prioritera och ta egna initiativ.
Erfarenhet av arbete inom storhushåll och/eller restaurang är ett extra plus. Du bör ha datavana och att du har körkort för bil är ett krav.
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Köksföreståndare Solgården Lis Wilsson
0474-47228
Kostchef Annika Gill
0474-47336
Avdelningschef kost Per Lindgren
0474-47161
Enhetschef kosten Ing-Marie Jonsson
0474-474 34