Köksbiträde/diskare till Livet

Arbetsbeskrivning

Var med och skapa Livet, ett helt nytt restaurang- och cafékoncept där vi bryr oss om gästen även när hen har druckit upp den sista droppen kaffe. Lagom till våren blomstrar Livet då vi under april öppnar två restauranger och ett stort café på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna
De personer vi nu anställer och det arbete de dagligen kommer genomföra är en oumbärlig del av att bygga Livet. Livet blir vad våra medarbetare gör det till därför söker vi restaurangbiträden och diskare som är imponerande effektiva, serviceinriktade och positiva.

Vi söker dig som har E.K.O - engagemang, kunskap, omtanke.

Engagemang i att du brinner för ett jobb väl genomfört och en arbetsdag där allt kan hända. Ditt engagemang gör att du är driftig, öppen och arbetar självständigt. Du är en restaurangkameleont som tar dig ann arbetsuppgifter i matsalen, köket och disken med samma energi och entusiasm. Att du själv är road av en helhetssyn på livet och vad som gör det sundare och roligare, är något vi förväntar oss.

Kunskap har du inom hygieniska och effektiva arbetssätt i restaurangmiljö. De personer vi letar efter är de som, oavsett hur mycket erfarenhet och kunskap de har, hela tiden vill veta mer och är öppen för nya idéer och tankar. Vi bryr oss mer om den kunskap du vill ha än den kunskap du redan har.

Omtanke visar du genom att gästen alltid är närvarande trots att du inte alltid ser den. Du visar omtanke genom att alltid vilja det bästa för varje gäst – du förstår hens upplevelse och behov. Du är dessutom en omtänksam och prestigelös kollega och är med och skapar en härlig arbetskultur!

Dina arbetsuppgifter är inom restaurang vanligt förekommande uppgifter. Då det är nya restauranger vi öppnar ansvarar du tillsammans med övriga arbetsgruppen för att sätta nya rutiner och skapa effektiva arbetssätt – och en härlig arbetskultur!

Sammanfattningsvis, för att lyckas i Livet behöver du vara:  


• driftig och självständig
• nyfiken och öppen.
• lyhörd och empatisk
• en stjärna på att leverera service.

Vi ser att du gärna har tidigare erfarenhet från restaurang men rätt personlighet går före. Tjänsten är på heltid. Tillträde april 2018. Restaurangerna väntas öppna i slutet av april. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Höglund tel. 072-7236486. Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdatum är 18 mars men ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Coor är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 100 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181 0730-684058
Coor Service Management

Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor Service Management
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • .
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 19 januari 2018

Besöksadress

Trångsundsvägen
Kalmar

Postadress

Råsundavägen 12
Stockholm, 17311

Liknande jobb


Diskare restaurang

Diskare restaurang

3 september 2024

Diskare

3 september 2024

Vi söker diskare/köksbiträde

2 september 2024