OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
DalaWärdsHus är en kedja av lokalt verkande vägkrogar belägna i trafikerade vägkorsningar i Dalarna med ledorden god husman i trevlig miljö.För närvarande ingår Falujungfrun och Hantverksbyn i kedjan, samt sommarrestaurangen Gärdebygården.På Hantverksbyn serveras allt mellan 35 och 1000 måltider per dag och huvudsäsongen är maj-augusti.Under vinterhalvåret är det mestadels fjällturister som stannar och äter på vägen till Sälen och Idre.Restaurangen har 250 sittplatser inne och 100 på uteserveringen.På anläggningen finns också ett hotell med 40 rum och receptionen är belägen i restaurangen under lågsäsong.Beskrivning Arbetet innebär att leda köksarbetet på DalaWärdsHus Hantverksbyn.Detta innefattar planering av menyer, schema och inköp.Tjänsten har även ansvar för ordning, ekonomi samt att god hygien i kök och biutrymmen upprätthålls.Den mesta planeringen sker tillsammans med restaurangchef och vår restaurang i Falun.Tjänsten innebär även en stor del schemalagt arbete.För ytterliggare information om tjänsten se vår hemsida www.dalawardshus.se Tillträde och ansökningsdag Tillträde är 1a november eller efter överenskommelse.Sista ansökningsdag är 1a oktober.Vi söker dig som Brinner för att laga god mat.Tycker om att göra många olika saker, både praktiska och teoretiska Tycker om ordning och reda Har en god förmåga att styra andra Är intresserad av köksekonomi Har möjlighet, och kunskap, att styra sin egen arbetstid Har god datorvana och behärskar svenska och engelska i tal och skrift Vi ser gärna att du har/är Tidigare erfarenhet från chefsarbete Ett gott stycke humor Erfarenhet från kassaarbete och servering En ordnad tillvaro/klarat av ungdomsårens flackande för att satsa helhjärtat på att utveckla din egen och arbetsplatsens kompetens En önskan att utveckla företaget och dig själv och kanske på sikt driva egen restaurang Vi kommer endast att behandla ansökningar med följande innehåll och som skickas via e-post Personligt brev En beskrivning av vad du kan tillföra företaget Arbetslivsbeskrivning med referenser till de tre senaste arbetsplatserna Menyförslag till fest, 3 rätter, med enklare kalkyl över råvarukostnader och ett utpris på 350.-.Menyn skall vara i samma anda som den nuvarande festmenyn (finns på hemsidan).Lunchmeny för 1 vecka med enklare kalkyl till varje rätt, 1 kött och 1 fisk varje dag.Menyn skall baseras på husmanskost.För nuvarande menyer se hemsidan.Eventuella övriga betyg som kan vara meriterande, gärna från livsmedelshantering/HACCP Löneanspråk
Kontaktpersoner på detta företaget
Karin Selberg
0248-30250
Karin Selberg
0248-30250
Karin Selberg
VD Lena Jäderbrink
0248-30250
VD assistent Karin Edlund
0248-30250
VD assistent Karin Edlund
0248-30250
Platschef Reine Last
023-63535