Kökschef

Arbetsbeskrivning

ARBETS- OCH ARBETSPLATSUPPGIFTER Placering Duveholmsgymnasiet. Duveholmsgymnasiet har ett produktionskök som tillagar och serverar mat till ca 1400 gäster/dag, varav ca 1000 gymnasieelever, utskick till en grundskola på 400 elever samt fem förskolor. Arbetet innebär att leda och fördela arbetet för sju personer vilket även innebär visst personalansvar, viss planering av matsedel, tillagning av mat samt ansvara för egenkontroll och arbetsmiljö. Ansvara för att kunderna får bästa möjliga service. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad kock/kokerska samt ha erfarenheter av yrket. Grundläggande datakunskaper eftersom beställningar sker i ett kostdataprogram (Aivo). Även schemaläggning sker med ett dataprogram (Time Care).

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010