OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ARBETSUPPGIFTER Vuxenförvaltningen har på uppdrag av vuxennämnden ansvaret för samordning och ledning av verksamheten för vård och omorg om äldre och vuxna med funktionshinder. Arbetsplats: Lagersbergsgårdens kök. Lagersbergsgårdens kök är beläget i området Lagersberg. Köket tillagar mat till äldreboendet Lagersberg, Nyfors äldreboende, Florettens gruppboende, matlag och matdistribution. Lagersbergsgårdens kök är det största köket inom Vuxenförvaltningen och distribuerar mat till många olika enheter. Produktionskapaciteten uppgår till ca 107 portioner frukost, 375 portioner lunch samt 200 portioner kväll. Köket ombesörjer även livsmedel till övriga måltider under dagen. Vi följer livsmedelsverkets rekommendationer för mat till äldre och arbetar aktivt med nutritionsfrågor. Arbetsuppgifter: I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att: - leda och utveckla verksamheten samt ha det ekonomiska ansvaret. (budget ca 8 miljoner) - ha personal och arbetsmiljöansvar (personal 8,5 årsarbetare) - vara kvalitetsansvarig - delta i produktionen i viss utsträckning - vara kostansvarig inkl. specialkoster - ansvara för inköp via elektronisk handel. KVALIFIKATIONER Kostekonom eller kock/kokerska med erfarenhet av arbetsledning och att arbeta i storkök. Du har goda kunskaper om riktlinjer och rekommendationer vad gäller mat för äldre samt att du har erfarenhet av egenkontroll. Du skall ha blick för vad som behöver göras, vara flexibel och inte vara rädd för att hoppa in där det kan behövas. Du kommer att arbeta i ett utvecklande team med hög kvalitets nivå där vi sätter kunden i centrum. Du ska vara social och ha god samarbetsförmåga då du kommer att ha en viktig roll i samverkan med boende, anhöriga, personal, hemvård, andra kök samt leverantörer. Du har god datavana.