OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Klein s kitchens huvudsakliga verksamhet är skolmat och skolmatsalar.Sen starten 1999 är vår affärside enkel: Att laga god, näringsriktig och vällagad skolmat från grunden.Vi har idag 6 st produktionskök inom storstockholm och tillagar dagligen ca 10000 måltider till ett 40- tal skolor. Vi söker nu en flexibel kökschef / 1:e kock till vår verksamhet som ständigt befinner sig i en förändringsprocess.Med flexibel menar vi att man är inte "fast" i ett kök inom företaget utan det kan ändras geografiskt allt eftersom behovet dyker upp.Körkort och egen bil är därför en fördel. I arbetet ingår bla arbetsledning, produktionsplanering, ekonomiansvar med uppföljning, inköp, personalmöten/information, ansvar för egenkontroll och HACCP samt för den dagliga driften.Som kökschef hos oss deltar du aktivt dagligen i köket. Du har jobbat minst 7 år och har en dokumenterad utbildning inom kockyrket.Vi vill att du har haft någon typ av större ansvar i tidigare anställningar.Du är en person som ser möjligheter snarare än problem.Du har förmågan att skapa förtroende, leda och entusiasmera medarbetare och jobbar rent och snyggt. Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift samt besitter god datavana.Hög arbetsmoral och stort engagemang är något vi prioriterar.Som anställd hos oss så ska det kännas roligt att gå till arbetet. Arbetstiden är till stor del förlagd dagtid, måndag- fredag. Ansökan sker ENDAST via mail och vi vill ha av dig: En kort presentation av dig En kort CV Vänligen respektera våra önskemål ovan!