Kökschef

Kökschef

Arbetsbeskrivning

Hos vår kund Siemens i Finspång tillhandahåller vi service i form av restaurang, café, reception, hotell och catering. Vi serverar dagligen cirka 440 måltider. Vi är ett glatt team på 17 kollegor och vi har öppet måndag till fredag på dagtid men viss kvällsverksamhet kan förekomma.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss.

Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension samt andra erbjudanden i vår förmånsportal.

Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvå...


Läs mer på http://hpr.to/j19893


Varför ska du välja oss?

- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad, erfaren och entusiastisk kökschef som ska bygga, inspirera, utveckla och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som kökschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Vem är du?

- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Du har minst 10 års dokumenterad erfarenhet som kock eller motsvarande
- Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av personal- och resultatansvar
- Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
- Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
- Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
- Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
- Du är engagerad, kreativ och lösningsorienterad samt gillar utveckling och förändring
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
- Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska obehindrat
- Du har god datavana och kunskaper i Office365

Varmt välkommen med din ansökan!      

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Kontaktpersoner på detta företaget

Ulrika Franzen Körlof

Compass Group

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Compass Group
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 juni 2020
  • Ansök senast: 2 juli 2020

Besöksadress

Norra Hansegatan 17
None

Postadress

RestaurangAssistans AB
Stockholm, 11353

Liknande jobb


Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

22 november 2024

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024