Kökschef

Arbetsbeskrivning

Brasserie Maison ligger i Bromma och består av en liten restaurang och ett stort modernt Cateringkök.


I rollen som kock ingår arbetsuppgifter som matlagning, beställningar och mottagande av varor samt dokumentation i enlighet med bestämmelser för egenkontroll. Du kommer att ha helhetsansvar för köket och behöver därför känna dig trygg i att organisera för god kvalitet, hålla budgeten i balans samt att laga inspirerande och goda måltider. Menyn är franskinspirerad och därför är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av detta .


Vi söker dig som är utbildad kock och som vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Vi förväntar oss att du brinner för att laga god och för ögat snyggt upplagd mat.




Viktiga egenskaper som vi söker är att du är lösningsfokuserad och positivt inställd.


Du behöver också ha kunskap och erfarenhet av vegetarisk kost.


Eftersom köket är öppet i restaurangen är det viktigt att du har god hand om kunderna och gärna har en dialog med dem.


Som person är du dessutom trygg, engagerad. Du är strukturerad och tar ansvar för att planera och prioritera arbetet i köket på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt.


Vi värdesätter god samarbetsförmåga samt god kommunikativ förmåga.




Du kommer att arbeta tillsammans med en servitris/servitör och viktigt är att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.


Arbetstid är Tisdag-Lördag ca. 15.00-23.00


Bifoga Löneanspråk!

Sammanfattning

Postadress

Rörläggarvägen 27-29
Bromma, 16833

Liknande jobb


21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024