OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sandsjö Wärdshus & Konferens ligger vackert till vid Uppsjön på Höglandet. Vi serverar svensk husmanskost i form av dagens, Ala carte och vi har öppet för lunch och middag. Du har en positiv och lösningsorienterad inställning med ett öga för detaljer.
Arbetet kräver att du är strukturerad, ordningsam och ekonomiskt sinnad. Du ska ha en passion för matlagning och ett driv att locka nya stamgäster med riktigt god mat. För att trivas i rollen ska du tycka om ett arbete som innefattar frihet under ansvar. Som ledare är det naturligt för dig att entusiasmera och inspirera dina medarbetare samtidigt som du kan hantera stress och nya situationer på ett bra sätt.
Bra om du haft en ledande roll inom restaurangkök. I denna roll har du det övergripande ansvaret för hela köket och dess personal vilket gör att du behöver vara trygg i din roll som ledare. Du kommer arbeta i ett nära samarbete med krögaren. Som kökschef får du väldigt stort inflytande över ditt arbete och är den som lägger fram förslag på kombinationer av olika maträtter. Därmed sköter du även beställningar och ska ha ett ekonomiskt sinne för hur man ta hand om säsongens råvaror på bästa möjliga vis samt hur man bemannar köket under olika tidsperioder. Du planerar den dagliga driften och därmed leder och fördelar arbetet i köket.