Kökschef

Kökschef

Arbetsbeskrivning

Ingress Erssons

Om Erssons Erssons är inte bara en restaurang, delibutik och saluhall. Erssons är en blandning av allt detta. Idag finns vi i Fruängen (Delibistro) och i Sickla (Saluhall) Vi har även verksamheter på Vasagatan och i Ålsten. Hos Erssons arbetar ca 75 anställda idag med en och samma önskan och drivkraft, att ge gäster och kunder en upplevelse att minnas. Vårt fokus ligger på glädje, service och ett personligt bemötande och vi bidrar med kunskap, intresse och åsikter. Matts Ersson startade en fiskbutik i Fruängen på mitten av 70-talet. 2005 tog sönerna Jens och Peter över och har sedan dess utvecklat Erssons. 2019 byggdes Erssons i Fruängen om och blev en delibistro med kvällsöppet för middagsgäster som i våras erkändes som en topp 3 krog i Stockholms förort. 2020 delade bröderna upp och driver varsin del inom varumärket Erssons.

Våra kunder och gäster ska känna sig välkomna hos oss. Miljön är familjär och nära kunden med en skön blandad publik.

Om dig

Som kökschef på Erssons i Fruängen så bör du vara en bra ledare, en god organisatör, noggrann, passionerad och ordningsam. Du bör ha erfarenhet av À la carte men även längre erfarenhet av att arbetat som kock eller sous chef med bakgrund från fisk & skaldjur.

Arbetsuppgifter

Restaurangköket består av varm- och kallkök. Vi har ett luncherbjudande i veckorna och lördagar, arbetar med catering över hela året, À la carte onsdag-lördag, festmiddagar samt producerar matlådor, middagsförslag till vår fina deli. Vi har ca 50 sittplatser inne året om samt 20 platser utomhus. På lunchen serverar vi runt 250 mat fördelat på de olika avdelningarna.

Dina arbetsuppgifter är i första hand att ansvara för den dagliga driften. Med det menas att du ansvarar för att vår mat håller en jämn hög kvalité, maten är fint presenterad och är i säsong. Du men ansvar för kvalitetskontroll, inköp, rutiner, scheman för kök, hålla ihop gruppen, utveckla utbud och menyer samt hålla köksmöten. Du kommer ansvara för att kalkyler finns, råvarukostnad och personalkostnader hålls samt för att utveckla enheten framåt. Arbetet är heltid och arbetstiderna är varierande med dag och kvällstjänst enligt schema. Rollen kräver att man är insatt i dygnets alla erbjudanden.

Övrig information

B3 Personal genomför rekryteringen för vår räkning och är vår samarbetspartner, vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Ulf Gresté eller Axel Axelsson via telefon 08-99 66 34.


Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Ulf Gresté
076-3189499
Anna Wärdell

Alexander Ytterberg
0763286953
Alexander Ytterberg

Isabelle Westner
0760200808
Axel Axelsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: B3 Personal AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 augusti 2021
  • Ansök senast: 5 september 2021

Besöksadress

Rörstrandsgatan 58 11333 Stockholm
None

Postadress

Rörstrandsgatan 58
Stockholm, 11333

Liknande jobb


Souschef till Heat Umeå!

Souschef till Heat Umeå!

13 februari 2025

Kost- och lokalvårdschef

Kost- och lokalvårdschef

12 februari 2025

Kökschef Djuråsskolan

Kökschef Djuråsskolan

10 februari 2025