OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
EN GEMYTLIG, STIMMIG OCH OMBONAD RESTAURANG MITT PÅ GÖTEBORGS PARADGATA AVENYN.
Jag heter Kent och har det stora nöjet att driva Hotel & Ristorante Bellora. Bellora bidrar med en livlig och härlig atmosfär och ett kök som utstrålar en passion för matlagning och en kärlek till förstklassiga råvaror. Turi´s Vino Deli på Bellora är den perfekta bakfickan för pratstunden med ett glas vin och chark framför den öppna brasan, medan Cielo Rooftop Bar, utsedd till en av världens fem bästa takbarer, det självklara stället att njuta av en drink med utsikt över stan vid fint väder.
Allt vi gör på Ristorante Bellora bottnar i intresset och passionen för människorna, maten, drycken och musiken - det där som kallas det ljuva livet. Ingenstans är stämningen så levande, omsorgen om råvarorna så stor och hjärtat så närvarande som i Italien. Det älskar vi och vill ge er på vårt vis.
I det dagliga arbetet är givetvis var och en i vårt team på den plats de trivs bäst på och där de har allra störst kompetens. Men samtidigt jobbar vi alla tillsammans, vi hjälper varandra när det behövs och firar gemensamt våra segrar när tillfälle ges. På Bellora tänker vi inte ”avdelning” vi tänker helhet, vi är en enda stor familj.
Vi menar att service är som allra bäst när den är professionell men samtidigt avslappnad, lite lekfull och framförallt när den kommer ifrån hjärtat. Delar du vår syn på service vår förkärlek för Italien och ”La Dolce Vita” då är du helt rätt för oss.
Känner du igen dig? Då borde du läsa vidare och joina vårt team!
Vi tror att du har tidigare erfarenhet inom ledarskap och att bygga starka team. Har en bred gastronomisk bakgrund och även har ett öga för det visuella och detaljer. Med din ledarerfarenhet leder du ditt team tillsammans framåt. Genom ditt nära ledarskap ser du och tar tillvara på allas olika styrkor i ditt team. Med din goda samarbetsförmåga skapar du bra förutsättningar att bygga starka band med alla avdelningar.
För sann förälskelse så vet vi att vägen till hjärtat går genom magen. Så med noga och medvetet utvalda råvaror, att det visuella blir en fröjd för ögat och med smaker som skapar minnen för livet, då är vi hemma. Här kan vi vara stolta över den mat vi serverar och levererar till våra gäster. Din passion för mat genomsyrar ditt arbete och inspirerar ditt team till utveckling. Du, precis som vi, älskar att få tänka utanför ramarna och utmana det traditionella tänket, i strävan efter att bli lite bättre idag än igår.
Du rapporterar direkt till Operations Manager och ansvarar för ditt team med allt från nyckeltal, dina medarbetare och deras utveckling, men även att utveckla upplevelsen och strategierna för att nå målen. Ingår i hotellets avdelningschefsgrupp.
Nu tar vi matupplevelsen till nya höjder, är det du som visar vägen?
Anställningsform: Tillsvidare, arbetstider innefattar kvällar, helger och vardagar
Tillträde och lön: Tillträdde och lön enligt överenskommelse