OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med på vår resa?
Vi söker engagerade personer, oavsett arbetsroll, som vill vara med på vår resa under kommande år, delar vår kärlek till mat, service, smakupplevelser, naturen runt omkring oss, mötet mellan människor och vår plats på underbara ön Ven.
Vi har valt att presentera vårt hantverk i olika miljöer med skilda inriktningar beroende på gästens önskemål Hamnkrog, Vinbod, Lounge och Våffelmakeri.
Vinbod inriktad på ett stort urval av viner, bistromat men också lite öl och drinkar. Små och mellanstora rätter.
Hamnkrog kommer vi att servera klassiska svenska smaker en touch av medelhavet.
Lounge ”bubbel, kaviar & vodka” med små tilltugg.
Våffelmakeri, serverar nygräddade och frasiga våfflor gjorda på lokalt durumvete.
I köken jobbar vi prestigelöst i små team där alla hjälper varandra med det som behövs utifrån gästernas behov. Vi är en liten arbetsplats med som mest 25 medarbetare i vårt team under säsongen, därför är det för oss väldigt viktigt att hitta rätt personer, med passion, rätt attityd och rätt potential. Vi letar efter människor som har det där lilla extra, människor som genuint tycker om mötet med andra människor och gillar att jobba. Vi strävar efter att bygga upp ett trevligt team som vill jobba flera säsonger.
Vi söker dig som delar vår passion och våra grundvärderingar!
Om Tjänsten:
Det huvudsakliga arbetet är bemanning och schemaläggning samt drift i kök och disk. Ansvar för daglig drift av verksamheten, inköp av råvaror samt förbrukningsartiklar, teamledning av kökspersonal, planering av menyer, kvalitetsarbete och egenkontroll. Köksekonomin, planering och uppföljning arbetar vi gärna gemensamt med för att kunna binda samman alla enheter.
Men först börjar vi tillsammans med att ta fram en härlig hållbar meny. Ta fram recept och rutiner för att kunna arbeta på ett strukturerat och effektivt sätt. För att kunna ge en bra service och njutbar matupplevelse för våra gäster under servering. Planering och beställning av råvaror.
Köken består av ett preppkök och två varmkök. Dessa kräver god planering, arbetsledning, ordning och reda samt stor samarbetsvilja mellan arbetskollegorna. Under högsäsong, juli och augusti, serverar vi ca 200 - 300 matgäster under lunch. På kvällen serverar vi à la carte-meny till ca 100 - 150 gäster. Vi har även en enklare servering som löper under hela dagen. Försäsong har vi en mindre personalstyrka och mycket av fokusen ligger i förberedelser inför högsäsong. Eftersäsong har vi öppet under helger och event.
Eftersäsong har vi öppet under helger och event. Vi försöker även komma iväg med jämna mellanrum för att hämta inspiration. Utveckling är viktigt för oss.
Vi tänker oss en tills vidareanställning på mellan 75% och 100% där den största arbetsinsatsen ligger på de två mest hektiska månaderna under sommaren och resterande tid i ett lugnare tempo under för- och eftersäsong.
Kreativ och nytänkande matlagning med närodlade råvaror i fokus.
Kommunikation är viktigt
Alla hjälps åt vid behov
Det finns alltid något att göra
Alla är behövda
Stresstålig & glad
Gästen i fokus, vi serverar upplevelser inte bara mat och dryck
Gästen ska känna sig välkomnad, bli vänligt och glatt bemött och få en positiv upplevelse oavsett om vi har hundra gäster eller en gäst.
Vårt fokus är att alla våra medarbetare har en bra miljö att arbeta i med en hög team-anda och möjlighet att vidareutvecklas. Vi skapar en arbetsplats som man vill återkomma till år efter år.
Vi tror att du har ca 3 års erfarenhet, fullgjord eller pågående yrkesutbildning inom hotell och restaurang (eller motsvarande)
Nyfikenhet och med passion för yrket
Laganda
Ett personligt brev och gärna någon referens.
Vi har kollektivavtal och det finns även boende här i Kyrkbackens hamn. Arbetstiden är mestadels förlagd mellan mars - november. Möjlighet till fast tjänst.
Varmt välkommen med din ansökan redan i dag!
Wojtek & Lisa