OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kökschef
Vi är en nystartad restaurang som öppnar i mitten av Juni. Vi kommer basera vår matlagning på gamla matlagningsmetoder som vi gör i ny touch. Vi har investerat i nya köksmaskiner och håller på att renovera och fräscha till restaurang och uterum. Under hösten kommer vi att bygga till och skapa plats för ytterligare 60 gäster.
Vi söker nu en kreativ matlagare som är duktig på att leda köket både avseende service och köksekonomi. Vi vill bygga ett team med drivna och som brinner för service och för att ge gästen en helhetsupplevelse. Vår ambition är att skapa en restaurangmiljö där både gästerna och personalen trivs och mår bra. Vi vill att gästerna skall vara välkomnade från att de kommer till de går och att de lämnar oss med känslan av att vilja återvända gång på gång.
Vi söker dig som brinner för ditt yrke och tycker om att laga mat efter säsong. Du ska tillsammans med ägarna lägga upp menyer, ta hand om beställningar och på sikt vara självgående i skötseln av den dagliga planeringen och köksverksamheten. Anställningen som kökschef/kock omfattas av följande ansvar: Att varor inhandlas till rätt pris och kvalitet samt att prissättningen mot kunden är korrekt så att överenskommen råvarukostnad kan hållas. Upplärning av säsongspersonal till köket samt schemaläggning. Att menyer ändras efter säsong. Att regler från miljö & hälsa efterföljs noggrant.
Kvalificerad yrkesutbildning inom kök samt erfarenhet från liknande roller är ett krav men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.