OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kökschef
I vår arena har vi plats för 2000 ätande gäster fördelade i olika matkoncept och miljöer. En burgare i Sportbaren eller en 7 rätters i Göstas – här finns något för alla. Vi söker nu en kökschef som kan fortsätta utveckla vår matupplevelse och leda samtliga kök i arenan. Rögle BK - Vi är mer än hockey.
Om Rögle BK
Hockeyklubben Rögle BK grundades år 1932 och är idag ett regionslag med supportrar över hela landet. Inför säsongen 22/23 går vi in som regerande mästare i Champions Hockey League och SHL:s grundserie. Vi har också en barn- och ungdomsverksamhet där vi strävar efter att ge våra 600 medlemmar ett livslångt intresse för hockey, en bra uppfostran och rätt sociala verktyg för hela livet. Vi är mer än hockey.
Vi arbetar vi för att bli lite bättre varje dag. Oavsett var i organisationen vi arbetar vill vi utföra vårt arbete med: Passion, Ambition, Gemenskap, Ödmjukhet och Tillit.
Vi är superstolta över vår fina arena, som vi under säsongen 21/22 byggde ut för att kunna ta emot ännu fler supportrar och partners och förbättra publikupplevelsen innan, under och efter match.
Tillsammans med vår organisation, spelare och partners skapar vi Rögle BK.
Dina arbetsuppgifter:
Som kökschef förväntas du att utveckla, leda och strukturera köksverksamheten i Catena Arena. Detta innebär:
Planera och utveckla menyer för samtliga matkoncept i arenan, dagens lunch, mat till konferenser och spelare.
Proaktivt hitta vägar att utveckla vår kundnöjdhet för mat och restaurangupplevelse.
Budget och inköpsansvar
Personalansvar för personal i köket vilket idag inkluderar 3 fast anställda kockar samt vid matcher upp till 15 timanställd kökspersonal.
Du ingår i avdelningen Arenaservice och deltar i ledningsgruppen för densamma. Arbetstider är förlagda under dagtid samt kväll och helger i samband med match och andra arrangemang.
Vem är du?
Du är kock med tidigare erfarenhet av att driva kök i större storlek. Du är en kreativ matkreatör som med stolthet för ditt arbete ser små och stora möjligheter till att utveckla vår matupplevelse. Att taktiskt planera matinköp och hantera budget är självklart för dig. Som person är du driven, vill ligga i framkant och tydlig i din kommunikation.
Välkommen med din ansökan till personal@roglebk.se senast den 7 november. Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att inte vänta med din ansökan.
För frågor kontakta:
Robin Westerling, Arenaservicechef, robin.westerling@roglebk.se
eller Louise Ziegler, HR Chef, louise.ziegler@roglebk.se