Kökschef

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kökschef som brinner för att ständigt leverera oförglömliga matupplevelser till våra gäster och får en adrenalinkick när restaurangen är fullsatt. Du har en passion för matlagning och service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare i det dagliga arbetet. Du har förmågan att lyfta era idéer samt skapa förutsättningar för att ni tillsammans ska kunna leverera ert bästa som övergår gästernas förväntningar.

Du är positiv, kreativ, engagerad, lyhörd och sätter gästernas behov och önskemål först. Din framtoning är ödmjuk och du är van att leda och inspirera större team. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och resultatinriktad och van att jobba mot uppsatta mål.

Du tycker om och stimuleras av att arbeta tätt tillsammans med ditt team både dagtid och kvällar, när det behövs. Du ser till nyttan av samarbete, att ge regelbunden feedback och är kommunikativ i din ledarstil och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål.

Du har en kunnighet om siffror & köksekonomi och du ansvarar över såväl inköp, kostnadsberäkning, inventering och hela kökets resultat. Du besitter förmågan att se över och implementera initiativ för minskat matsvinn och ökat hållbarhetstänk i avdelningen.

I rollen ser du till att din avdelning har en optimal och effektiv bemanning och schemaläggning samt följer gällande avtal och ser till att medarbetare får rätt utbildning för personlig och yrkesmässig utveckling. Att jobba noggrant och leverera kvalitét är viktigt för dig.

Du bjuder gärna på dig själv och utför ett förstklassigt arbete med glimten i ögat. Du gillar att överraska våra gäster och gör det lilla extra för att de ska få en minnesvärd upplevelse.
Att till exempel gå ut med tallriken till gästen och berätta om maten på tallriken som du själv lagat tycker du är roligt och ser gärna att dina medarbetare gör detsamma.

Du ansvarar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering.

Köksmästaren är en av hotellets nyckelpersoner och ingår i hotellets ledningsgrupp som består av ledare som har förmågan och viljan att utveckla sig själv, våra medarbetare och hela verksamheten, mot uppsatta mål. Du vågar tänka utanför boxen och delar gärna med dig av dina idéer för att hotellet ska bli en destination gästen inte får missa. Som en av hotellets ledare ser du till att alla avdelningar jobbar efter Winn Hotel Groups (https://www.winn.se/) kärnvärden - PEGA.

På Radisson Metropol Hotel Helsingborg ingår du i ett härligt team där vi tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats för att vara det självklara hotellvalet för våra gäster, medarbetare och samarbetspartners. Vi erbjuder dig en roll där du jobbar som kökschef.

Radisson Blu Metropol Helsingborg är Helsingborgs internationella hotellvarumärke och ingår i hotellkedjan Radisson Hotel Group. Hotellet har 205 rum & sviter, 8 moderna möteslokaler, en populär cocktailbar med något både för den tillresande och Helsingborgaren.
Radisson Hotel Group har över 1700 existerande och kommande hotell, runt omkring i världen. Vi har blivit erkända som den 4:e bästa arbetsgivaren i rese- och fritidsbranschen av den amerikanska affärstidningen Forbes.

Vi erbjuder unika möjligheter till vidareutbildning och via vårt nätverk ligger världen öppen för dig. Din resa börjar hos oss i Helsingborg, och endast dina ambitioner och drömmar vet hur långt ut i världen de tar dig.

Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal

Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje och affärsmässighet (PEGA).

Låter det spännande och som något för dig? Sök i dag - vi vill gärna höra ifrån dig!

Tjänst: Köksmästare / Service Manager Kitchen

Tillträde: Enligt överenskommelse

Omfattning: 100% tillsvidare, lön enligt överenskommelse.

Arbetstider: Varierande arbetstider dag/kväll/helg.

Krav: Minst fem års erfarenhet, svenska i tal och skrift.

Referenser: Lämnas efter överenskommelse.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anna Blomqvist
+46 70 1602761
Charlotta Olsson
+46 70 610 8767
Maria Tallén
+46 8 745 75 61
Nicklas Södervall

Madeleine Tempé
+46 8 470 91 01
Madeleine Tempé
+46 8 470 91 01

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Winn Hotel Group AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 december 2022
  • Ansök senast: 7 juni 2023

Besöksadress

Hedvig Möllers gata 2, Lund
None

Postadress

Hedvig Möllers gata 2
Lund, 22355

Liknande jobb


4 november 2024

Prestigelös Pizzamästare

Prestigelös Pizzamästare

29 oktober 2024

Köksmästare

Köksmästare

29 oktober 2024