OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker grymma medarbetare!
Vi öppnar 29 juni och har öppet till 13 augusti. Finns möjlighet att jobba vidare weekends efter det i september samt möjlighet till en tillsvidareanställning för nyckelpersoner kökschef – restaurangchef.
Om oss: Mitt i Åre Björnens cykel-och skidområde hittar du denna mysiga familjära kvarterskrog med allt från fika till vällagade klassiker och mumsig pizza. Carins Krog har fokus på matlagning från grunden. Vi är en matglad familj med ett stort intresse av den norrländska mattraditionen. Vi försöker alltid att titta på klimatsmarta, ekonomiska alternativ när vi jobbar med råvaror och jobbar ständigt på en hållbar meny.
Allmänt om tjänsten
Vi söker dig som brinner för att laga mat med yrkesstolthet och är mån om vår fina matkvalitet som vi har här på Carins. Tillsammans strävar vi efter förbättringar och utvecklingar - det värdesätter vi och tycker är roligt och utmanade.
Du är positiv, social och gillar mötet med gäster och arbetskamrater. Det är viktigt för oss att du är prestigelös och flexibel, att du gillar att ha roligt på jobbet och vill bidra till en skön stämning i köket och för våra gäster.
Vad erbjuder vi dig?
Dagligt arbete som kock och kontinuerligt arbete i drift men även med administrativa uppgifter som inköp, kostnadsberäkning, inventering och menyplanering. Du ansvarar för budgeterad råvarukostnad och köksekonomi. Du ansvarar även för maskinparken i köket samt för att egenkontroll genomförs. Har du lite erfarenhet inom detta hjälper vi dig för att lyckas.
En bra överlämning från nuvarande kökschef med möjlighet att få ta del av alla framgångsfaktorer senaste året- Mallar, menyer, recept, och tips vad som fungerar bra här hos oss.
Vi erbjuder variation i arbetet och goda möjligheter att vara delaktig i att påverka och driva våra verksamheter framåt. Som arbetsgivare är vi noga med att ta vara på och utveckla duktiga medarbetare. Vi vill vara den goda arbetsgivaren och arbetar aktivt med vår arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen. Arbetstiderna varierar och följer högsäsongerna.
Vi vill att du har:
Arbetslivserfarenhet som kock sedan innan
Gärna en tidigare erfarenhet som ledare/arbetsledare
Gärna erfarenhet och kunskap inom kostnadsberäkning, ekonomiskt hållbar meny samt goda kunskaper i köksekonomi och HACCP