OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill utveckla Björholmens restaurangkoncept som just nu har en spännande framtid framför sig! Din roll är otroligt viktig för att skapa en genuin restaurang med fokus på råvaror och smakupplevelse i världsklass.
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Som kökschef kommer du att ha huvudansvar för utveckling av matkoncept och för att skapa attraktiva middagar, konferensmiddagar, luncher, festmiddagar samt á la carte. Du ska samarbetar bra med andra, är självgående och har hög arbetsmoral. Var med på resan och se både dig själv och företaget utvecklas i en rofylld miljö!
Daglig mice en place inför service och genomförande.
Meny uppbyggnad
Köksekonomi, inköp och lagerstyrning.
Styra det dagliga arbetet i köket.
Du ska med ditt engagemang och din passion bidra till att stärka Björholmens varumärke.
Följa de rutiner kring egenkontroll som hotellet satt upp.
Du är stresstålig, lugn och metodisk.
Tillsammans med övriga teamet jobba för utveckling och kvalitet i konceptet.
Du kan kommunicera bra på svenska och/eller engelska, både i tal och skrift.
Du har minst 2-3 års yrkeserfarenhet inom liknande jobb. Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse.
Varierande arbetstider