Arbetsbeskrivning
I de historiska salongerna på Tredje Långgatan hittar du Auktionsverket Kulturarena, en eventlokal för allt från konferens, middag och fest till festival, bröllop och filminspelningar. Här skräddarsyr vi evenemangen helt utifrån kundens önskemål.
Om dig
Du är en naturlig ledare som älskar att leda och inspirera dina kollegor. Du är organiserad som person som är duktig på att planera kortsiktigt och långsiktigt.
Du antar utmaningen att leverera hög kvalitet i allt från middagar till konferensfrukost och buffer.
I din roll som kökschef kommer du att ansvara för att planera och organisera köksarbetet samt bemanning. Du kommer jobba nära vår Executive Chef för att säkerställa kvalitet och standard.Du säkerställer att vi följer miljö- och hälsoföreskrifter, optimerar råvarukostnader och schemalägger med hänsyn till kvalitet och effektivitet.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som kökschef eller souschef med administrativ kunskap för att kunna underlätta ditt arbete.
Det är ett spännande och varierande jobb som vi värdesätter högt och stor vikt läggs vid att hitta rätt person! Som kökschef på Kulturarenan kommer du att bli en del av Auktionsverkets 6 enheter och få ett stort kontaktnät och många kollegor! Vi kommer att supporta dig i introduktionen av tjänsten samt utbilda dig inom våra system. Vi har även regelbundna kökschefträffar inom koncernen som du kommer att få ta del av.
F&B gruppen kommer att finnas som bollplank och support vid behov.
Omfattning: Heltid
Lön: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: Urval sker löpande
Anställningsform: Inleds med en provanställning följt av en tillsvidareanställning.