Kökschef

Kökschef

Arbetsbeskrivning

About Clarion Hotel: Clarion Hotel® is not just a hotel chain; it's an immersive experience that combines Scandinavian hospitality with a touch of premium. Our team members are not merely employees; they are an integral part of the Clarion experience. We pride ourselves on delivering on personality, passion, and we always strive for perfection. Join us in shaping the future of hospitality!

Clarion Hotel® is part of Strawberry.

Nu söker vi en nya stjärna till Clarion Hotel Wisby!

På Clarion Hotel Wisby är det alltid full fart och nu söker vi ny Kökschef.

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär,
beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 8 mötesrum,
festvåning, The social och Gotlands mest
passionerade personal.
Att arbeta på Clarion Hotel Wisby handlar
om att tillsammans med kollegorna ge vår huvudperson, gästen,
hotellupplevelser utöver det vanliga.
Se alla tjänster och registrera din ansökan på https://jobs.strawberryhotels.com/

KÖKSCHEF

Som Kökschef på Clarion Hotel Wisby ansvarar du för kökets ekonomi med prognos och uppföljning. Du ansvarar för hotellets matutbud, menykomponering och dess presentation med support av Operations Manager.
Det är också ditt ansvar att rekrytera, schemalägga och utveckla ditt köksteam. Inköp för din avdelning ingår i dina arbetsuppgifter samt att ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs enligt livsmedelsverkets regelverk.

Vi söker dig som har god erfarenhet från att leda, driva och utveckla en organisation som svänger kraftigt i storlek beroende på årstid.

Vem är du?

• Du har en passion för service och vill med ditt sätt att leda inspirera, engagera och motivera dina medarbetare till att leverera service och matupplevelser i världsklass
• Du är en prestigelös och naturlig ledare som har en förmåga att skapa ett vinnande team genom att vara en god förebild, motivera och därmed kunna visa vägen
• Du har en förmåga att kunna tänka ekonomi i alla led och du triggas av att driva lönsamhet
• Du är nytänkande och älskar att förbättra och förnya
• Du har dokumenterad erfarenhet med goda resultat inom kök i en ledande position och att arbeta med banketter och kökslogistik
• Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift; både på engelska och svenska.
• Dina goda samarbetsegenskaper kommer medföra att ett fantastiskt team skapas där alla arbetar i samma riktning

I tjänsten ingår bl.a.

• Som Kökschef har du det övergripande ansvaret över bankett- och À la carte kök
• I detta är du kreativ och har en förmåga att leverera en hög kvalitet i dina åtaganden
• Du är ytterst ansvarig för avdelningens drift och kommer arbeta hands on nära ditt team för att nå nyckeltal för gästnöjdhet, effektivitet och råvarukostnad samt andra uppsatta mål
• Arbetstiden anpassas efter hotellets verksamhet vilket innebär att dags-, kvälls- och helgarbete varvas
• Du rapporterar till Operations Manager och kommer arbeta nära Front of House för att tillsammans skapa en stark restaurang division
• Övriga arbetsuppgifter som tilldelats av närmsta chef

DET FINSTILTA
- Ansökan göras via vår rekryteringssida, vi tar ej emot ansökningar via mail
- Lön enligt överenskommelse
- Anställningsgrad: 100%
- Arbetstider: Dag, kväll och helgarbete
- Tillträde: Snarast (rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum)

Har du frågor? Maila: andreas.tegestedt@strawberry.se

Läs mer om oss här:
Hemsida: www.strawberry.se/clarion/wisby
Instagram: @clarionwisby
Facebook: www.facebook.com/ClarionHotelWisby
HOPPAS VI SES!

Kontaktpersoner på detta företaget

Fia Wikström
+46 0498-257560

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Wisby
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 juli 2024
  • Ansök senast: 25 augusti 2024

Besöksadress

Strandgatan 6
None

Postadress

Box 1319
Visby, 62124

Liknande jobb


Köksmästare sökes

6 juli 2024

3 juli 2024