OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en kökschef till Brunchoteket i Malmö. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 08:00-17.00, måndag till söndag.
Du som söker tjänsten behöver tidigare inte jobbat som kökschef men har haft liknande arbetsuppgifter eller har flera års erfarenhet som kock. Som person är du strukturerad, noggrann, ordningsam och förstår vikten av att följa det som är överenskommet. Du har även en vilja att utveckla och förbättra verksamheten och har förmågan att få med dig dina medarbetare i den utvecklingen. Du är en tydlig och rättvis ledare som är inspirerande och tycker om att jobba med människor.
Som Kökschef har du det övergripande ansvaret att driva köket mot gemensamma mål. Du har drift- och budgetansvar för köket, du leder, fördelar och följer upp det dagliga arbetet utifrån företagets fastställda mål. Vi tror att dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara följande:
Leda, fördela och följa upp det dagliga arbetet
Skapa teamkänsla och god arbetsmiljö.
Dagligt personalansvar i form av planering, genomförande och uppföljningar.
Säkerställa att den höga kvalitén av maten efterhålls och bevaras.
Ekonomiskt ansvar gällande budget, inköp och inventering.
Ansvara för att se till att nödvändiga dokumentationer på finns på alla processer enligt företagets riktlinjer.
Följa företagets policys och rutiner och säkerställa efterlevnad.
God och positiv samverkan med serveringspersonalen.