OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 55 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 700 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1000 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.
Beskrivning
Restaurang Ansia är en restaurang med många skepnader, förutom camping och konferens så jobbar vi mycket med mat och dryck i kombination.
Vi tillagar allt från tallriksluncher, konferensmiddagar, afterwork och bistro till finare 5 rätters middagar och bröllop.
Arbetsuppgifter
Som kökschef för denna pärla så innebär det många olika sidor av matlagning vilket kräver bra planering. Vi ser att du är duktig på planering och uppföljning av restaurangens verksamhet.
Kvalifikationer
Du bör ha 3 till 4 års erfarenhet som kökschef och god erfarenhet av schemaläggning, beställningar, bra kunskap inom köksekonomi samt gilla att leda och utveckla ett köksteam.
I tjänsten kommer du att skapa nya menyer med säsongsbetonade rätter och menyer.
Ett genuint intresse för mat är en given förutsättning för att du ska fungera och trivas hos oss.
Du bör ha dokumenterad kunskap HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.
Bra kunskap i svenska och engelska, både tal och skrift då du är ansiktet utåt för vår restaurang.
Villkor
Lön efter överenskommelse
Anställningsgrad: Heltid
Vi tillämpar provanställning på 6 månader