OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som som brinner för att laga mat med yrkesstolthet och är mån om vår fina matkvalitet som vi har här på Carins. Tillsammans strävar vi efter förbättringar och utvecklingar - det värdesätter vi och tycker är roligt och utmanade.
Du är positiv, social och gillar mötet med gäster och arbetskamrater. Det är viktigt för oss att du är prestigelös och flexibel, att du gillar att ha roligt på jobbet och vill bidra till en skön stämning i köket och för våra gäster.
Vad erbjuder vi dig?
Dagligt arbete som kock och kontinuerligt arbete i drift men även med administrativa uppgifter som inköp, kostnadsberäkning, inventering och menyplanering. Du ansvarar för budgeterad råvarukostnad och köksekonomi. Du ansvarar även för maskinparken i köket samt för att egenkontroll genomförs. Har du lite erfarenhet inom detta hjälper vi dig för att lyckas.
Vi erbjuder variation i arbetet och goda möjligheter att vara delaktig i att påverka och driva våra verksamheter framåt. Som arbetsgivare är vi noga med att ta vara på och utveckla duktiga medarbetare. Vi vill vara den goda arbetsgivaren och arbetar aktivt med vår arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen. Arbetstiderna varierar och följer högsäsongerna.
Vi vill att du har:
Minst fem års arbetslivserfarenhet som kock
Gärna en tidigare erfarenhet som ledare/arbetsledare
Gärna erfarenhet och kunskap inom kostnadsberäkning, ekonomiskt hållbar meny samt goda kunskaper i köksekonomi och HACCP
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!