OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.
Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Vi erbjuder inte enbart utomhusaktiviteter, vi har också en spa-anläggning för bästa möjliga återhämtning. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor, på lägenhetshotell eller på vår camping.
Inför vintersäsongen 2022 söker vi nu dig som vill driva ditt eget köksteam, jobba i en spännande och intensiv bransch med det riktiga fjället precis utanför dörren.
I en gemytlig miljö vill vi servera god, näringsriktig och rejäl lunchbuffé med varmrätt och vegetarisk rätt till såväl våra skidåkande gäster som personal. I våra två huvudrestauranger erbjuder vi matlagning av hög kvalitet där kvällens à la carte menyerna baseras på lokala råvaror som tillagas på ett modernt sätt. Som variation blir det bland blir det matlagning över öppen eld på plats ute på fjället eller över elden i vår kåta om gästen önskar det. Det kräver att du är flexibel och gilla att anta nya utmaningar eller så har du redan erfarenhet från liknande verksamhet och kan bidra med nytänkande.
Du har ansvaret för den dagliga driften i köket på någon av våra två anläggningar, Björkliden Fjällby eller Riksgränsen. Du ansvarar för inventering, inköp, egenkontroll, HACCP samt att leda personalen på din avdelning.
Som person är du ansvarstagande, engagerad, glad och positiv. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha många bollar i luften utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare bör du ha god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Du har förmågan att motivera, inspirera och lätt för att samarbeta då du är en coachande ledare som får alla att dra åt samma håll. Du arbetar resultatorienterad med ett sinne för utveckling. Är driven, självgående och är van att fatta egna beslut, det gör du med en positiv attityd där service och kvalitet är en självklarhet för dig
Du har flera års erfarenhet av yrket samt intresse för hotell & restaurangbranschen och känner dig redo att ge våra gäster ”det lilla extra”. Du talar god engelska och självklart är du utbildad kock.
Anställningsform: Säsongsanställning.
Omfattning: 100%
Ort: Björkliden och Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.
Sista ansökningsdag: 2021-11-15, rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Kontaktperson: Joakim Draumann -Driftchef, 0980-64198, joakim.draumann@laplandresorts.se