OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
KÖKSCHEF BRÖDERNAS
Dina ansvarsområden som köksmästare inom Brödernas:
Att följa satta direktiv tillsammans med övriga i ledningsgrupp på plats och leverera vår produkt enligt konceptets standard.
Övergripande ansvar för service & kvalitet av färdig produkt från kök.
Att ha god kännedom om de kollektivavtal vi berörs av samt att de följs.
Att alltid tillhandahålla medarbetarna med aktuell lista över allergener i meny.
Skapa utförliga listor med tydliga rutiner & instruktioner (vad, vart, när & av vem) för varje ansvarsområde inom din enhet samt se till att dessa följs av medarbetarna. Personalansvar inom kök, attest av lön & att personal arbetar efter satt schema.
Ansvar för inköp och organisation.
Att närvara varje vecka på restaurangens ledningsmöten & vara väl förberedd på de punkter som i förväg skickats ut i agendaform.
Konceptutveckling · Att följa skrivna avtal gällande inköp av varor och hålla sig till våra leverantörer i den mån det är möjligt samt bibehålla en god ton mot våra samarbetspartners & leverantörer.
Introduktion av nyanställda samt utbildning/ vidareutveckling av dem