OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Friggas är en unik mötesplats i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i centrala Uppsala.
I hjärtat av Friggas arbetar vi i ett snyggt öppet kök där lunchen är en central del av verksamheten. I anslutning till restaurangen finns ett café där vi erbjuder ett utbud som täcker hela dagen och i vårt mysiga "Tryckeriet" vill vi skapa en bistro, bageri & deli i fantastiska lokaler. Vi servar även stadshuset med all dess catering. Vår prisbild håller vi på en "folklig" nivå.
Vi söker nu en inspirerande kökschef som vill vara med att fortsätta utveckla verksamheten.
Vi som jobbar i teamet, jobbar med glädje. Vi blandar skratt med allvar och belyser vikten av eget ansvar och gott samarbete. Vi skapar en trivsam arbetsplats tillsammans.
Arbetstiden är mestadels dagtid då du ansvarar för stor produktion av lunch men du vill också vara med och utveckla våra affärsluncher, catering och sätter konceptet för kvällen.
Stor potential för rätt person och möjlighet till att vara ledig 6-8 veckor på sommaren och 2 veckor under jul/nyår.
Vi söker dig som har;
3-6 års erfarenhet som kökschef både från större produktioner och a la carte. Du behöver vara noggrann, självgående och prestigelös. Du sätter smaker och har ett gediget engagemang alltifrån det som serveras på tallriken till att vilja vara med och utveckla verksamheten.
Du leder och driver den dagliga driften i köket, är ansvarig för produktion och behärskar köksadministration. Du har ett gott organisatoriskt sinne, en god kommunikativ förmåga och ett värdskap i världsklass ligger naturligt för dig.
Vi är en rökfri arbetsplats och du behöver kunna tala och skriva god svenska.
Vi jobbar i andan av våra ledord:
Engagemang - Respekt - Ansvar
Varmt välkommen med din ansökan!