OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Platsbeskrivning
Fraiche Catering & Arrangements i Stockholm AB - söker kökschef till vårt kök i Solna.
Fraiche Catering är ett familjeföretag. Sedan år 2005 har företaget tillagat skolluncher till barn och vuxna. Åldersspannet är från förskola till och med gymnasium. Vi lagar, levererar och serverar cirka 9 000 portioner härlig skolmat varje dag. Vi disponerar fyra moderna kök, belägna i Täby, Stockholm, Bromma och Solna. Vi bedriver också annan cateringverksamhet.
Vår arbetstes är att en riktigt bra skolmåltid ska vara god, näringsriktig och lustfylld. Vår vision är att leverera Sveriges bästa skolmat.
Arbetsbeskrivning
Operativt leda, planera och fördela arbetet inom köksverksamheten samt aktivt delta i produktionen.
Ansvar för kvalitetskontroll, egenkontroll, miljö och därmed förenliga arbetsuppgifter.
Ansvar för inköp och köksekonomi.
Delaktig i menyplaneringen.
Ansvar för planering av personalresurser.
Ta tillvara personalens olika kompetenser och sörja för att medarbetarna får relevant intern/extern kunskapsöverföring.
Ansvar för goda relationer med kunder och gäster.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock och har minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Då vi tillagar specialkost till våra gäster med intoleranser och allergier vill vi att du även är kompetent inom detta område. Du ska ha en god känsla och ett brinnande intresse för matlagning. Du är driven, ansvarstagande, serviceinriktad och lyhörd för kundens behov.
Vi sätter kvaliteten i främsta rummet och värdesätter öppenhet, tillit, framgång genom lagarbete.
Fraiche Catering är en rökfri arbetsplats.
Arbetet är till största del förlagt dagtid måndag-fredag.