Kökschef - Elmia, Jönköping

Arbetsbeskrivning

Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.

Är du vår nya kökschef för Sodexo på Elmiarestaurangen?

Vi söker Dig som är en trygg och är en erfaren ledare som kan coacha vårt restaurangteam i allt från den lilla konferensen till stora mässor, evenemang & event med tusentals gäster.
Är du redo för en ny utmaning?

Det är Sodexo som driver all restaurangverksamhet på Elmia som består av lunchrestauranger, á la carte,  caféer, butik, konferens, catering, vending & events.

Att jobba hos oss på Elmia innebär stor variation och stora möjligheter. Vissa dagar lagas det mat för 50 personer i köket, andra dagar är det 50 personer som jobbar i köket för att laga mat till tusentals gäster. Hos oss är variationen oändlig och ingen dag är den andra lik vilket ger oss en otroligt attraktiv & inspirerande arbetsplats som kräver ett stort engagemang, ansvar och mycket kreativitet för att säkerställa kvalitén på allt från de små detaljerna till den stora helheten.

Vi ser att du som söker tjänsten ska gilla utmaningar, kunna se helheten, vara flexibel & se möjligheter. Du har självklart ett stort intresse för mat & dryck och är den givna länken i beställningsledet. Du har en hög serviceanda & utpräglad samarbetsförmåga samt är van att leda personal genom små som stora jobb. Kvalité & service är dina ledord.

Rollen som kökschef innebär bl.a:


• Dagliga driften i varm- och kallkök
• Menyplanering
• Att upprätthålla en god kommunikation och samarbete med såväl övriga driftområden som centrala supportfunktioner

Kund/Gäst


• Att överenskommen kvalitet och genomförande gentemot kunden upprätthålls
• Verka för merförsäljning och/eller kvalitetsutveckling hos befintliga kunder
• Kvalitetsuppföljningar utifrån beslutade verktyg
• Behandla eventuella reklamationer snabbt och korrekt

 Ledarskap


• Leda, utveckla och följa upp direktrapporterande medarbetare
• Säkerställa att alla direktrapporterande medarbetare erhåller en god introduktion
• Genomföra utvecklingssamtal med egna medarbetare
• Att erforderlig kompetens finns inom det egna ansvarsområdet

Ekonomi


• Ansvara för att en god ekonomi hålls i varm- och kallkök avseende kalkylering, inköp, inventering samt ge förslag till anpassade åtgärder vid avvikelser

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning och arbetstid dag/kväll/helg utifrån verksamhetens behov. Lön enligt överenskommelse.

Har du frågor kontakta, Platschef, Ahmed Aly på:  ahmed.aly@sodexo.com.

Sista ansökningsdag: 2015-09-10

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

 


Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Eng. avtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 13 augusti 2015

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024