OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Scandic - hotell med sunt förnuft Scandics värderingar har sina rötter i det nordiska arvet.Vi införde den klassiska, nordiska "ta hand om varandra"- känslan, kultiverade den till ett avslappnat och prisvärt hotellkoncept med bra kvalitet.Alla våra värderingar och de beslut som fattas inom Scandic grundar sig på nordiskt sunt förnuft.Scandic ska erbjuda service som är tillgänglig och prisvärd för de många människorna, en avslappnad upplevelse som fungerar för alla.Det ska vara enkelt.Det ska vara valuta för pengarna.Vi ska visa öppenhet.Man kan summera sättet vi arbetar på som "omtanke", att bry sig om andra människor.Du kan se Omtanke i sättet vi tar hand om våra gäster.Det är också en guide i vårt uppförande gentemot kollegor och partners.Kökschef Vår_kökschef_Lothar_Riegler_har_bestämt_sig_för_att_gå_i_pension_den_31/10_2007.Vi söker nu hans efterträdare.En duktig kökschef till Scandic Gävle Väst med högt ställda ambitioner till vårt köksteam.Du som söker skall ha restaurangutbildning samt minst 5 års dokumenterad yrkesvana.Vara bekant med såväl a la carte, festvånings- och konferensverksamhet.Ditt arbete skall präglas av kvalitetstänkande, god köksekonomi och organisationsförmåga.Vi värdesätter ett glatt humör, tillika god samarbetsförmåga.*** Du skall ansvara för *** * Kökets personalorganisation enligt budget. * Matsedlar och matutbud enligt Scandics koncept. * Ekonomi, inventeringar & kalkyler. * Omkostnader i köket. * Renhållning enligt myndighetskrav samt miljöfrågor i köket. * Kvalitetssäkringar. * Planeringssamtal. * *** Arbetstid/Varaktighet *** Tillsvidare.Tillträde enligt överenskommelse.Heltid.Schemalagd arbetstid.Provanställning 6 mån.
Kontaktpersoner på detta företaget
Angelica Tornberg
+46 721802297
Angelica Tornberg
+46 721802297
Anna Siekas