OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Vi söker nu en ny stjärna att leda vårt kök i vår restaurang Brasserie X, en restaurang med en mix av nordiskt mat. Vi är Haninges lokala vardagsrum och en del av Quality Hotel Winn.
Är du vår nya kollega och lagledare till vårt kök?
Vår nuvarande kökschef kommer ta ytterligare kliv i sitt yrkesliv vilket gör att hon bestämt sig för att lämna sin tjänst hos oss.
Vi söker därför nu en kökschef för att leda vårt team i vår restaurang Brasserie X, en restaurang med en mix av nordiskt mat. Du kommer att leda och fördela arbetet i köket och vara med i planering och uppföljning av våra arrangemang och event.
Vi ser att du har erfarenhet av att leda team sedan tidigare. Du är en smaksäker och sympatisk person, som vill vara en del av teamet och tillsammans med oss leverera gästupplevleser utöver det vanliga.
Våra dagar består av allt från konferensfika och luncher, till a la carte, barmeny, event och banketter.
Du är en av drivkrafterna till att vidareutveckla matupplevelsen i vår restaurang Brasserie X.
Struktur och planering är viktiga faktorer för att kunna parera och justera verksamheten efter ibland snabba förändringar, samt även långsiktigt. Som chef och ledare ansvarar du över att rekrytera, bemanna och utveckla din personal och det ni tillsammans producerar. Till din hjälp har du ett fantastiskt team som du brinner för att leda, utveckla och samtidigt utmana.
I det dagliga arbetet ingår bland annat:
• Operativt och administrativt ansvar över driften.
• Personalansvar och arbetsledning.
• Menyplanering av alla menyer.
• Göra hållbara val som värnar om vår miljö och våra medarbetare.
• Kostnadsansvar för inköp och utgifter för avdelningen.
• God ekonomisk insikt och förståelse för att driva positiva resultat tillsammans med ditt team.
• Vara uppdaterad om trender som både påverkar och inspirerar den totala upplevelsen inom mat och dryck.
• Vara en trygg och god ledare som är nära ditt team och arbetar med en vi-känsla för att med ett coachande och inspirerande förhållningssätt utveckla teamet att nå nya framgångar.
• Se till att verksamheten följer standarder, lagar och förordningar.
• Vara en del av hotellets ledningsgrupp.
Personliga egenskaper:
Du har hittat balansen mellan att vara en kreativ inspiratör som leder ditt team med en ödmjuk och samtidigt fast hand mot nya höjder. Du har koll på det administrativa men vet när kontorsarbetet behöver vänta. Du har en god kommunikativ förmåga och brinner för att skapa gästupplevelser utöver det vanliga.
Vi ser gärna att du har:
• Relevant utbildning.
• Kunskaper och ett brinnande intresse för matlagning.
• Minst 3 års erfarenhet av ledar-och chefsbefattningar inom kök och hotell.
• God struktur, planeringsförmåga, är noggrann och kostnadsmedveten.
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
• Leder med ett motiverande och coachande ledarskap som skapar teamkänsla.
• Du har goda kunskaper i HACCP.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst om 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning på alla tjänster. Startdatum efter överenskommelse.
Tycker du att det här låter spännande så passa på och sök!
Sista ansökningsdag 20 augusti. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje.
Winn Hotel Group driver även sina egna affärsakademi kallad Winn Business School.