Kökschef - Hjortviken Country Club (ESS Group)

Kökschef - Hjortviken Country Club (ESS Group)

Arbetsbeskrivning

Hjortviken Country Club
Den splitter nya destinationen Hjortviken är en del av Essfamiljen. Här är vårt gemensamma mål tydligt - vi skapar stamgäster!
Destinationer man vill komma tillbaka till, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över. Vi lever våra värdeord i allt vi gör. När du jobbar hos oss är du en del av alla passionerade, professionella, lekfulla och personliga kollegor som skapar upplevelser i världsklass.
En bit utanför Göteborg, med vidsträckt utsikt över Västra Nedsjön, öppnar vi den 20 januari 2025 Sveriges nyaste Country Club – Hjortviken Country Club. Här är det säsong året
-Unplug, explore & let’s have a drink!-
Hos oss njuter gästen av puls och stillhet i en härlig mix – tillsammans med kollegorna eller med älskade vänner och familj. Här kompletteras en helt unik destination med riktigt god mat, aktiviteter både inne och ute, möten i alla former, gott surr och kalla drinkar i Pool Cluben. Pool Cluben ja, den blir något alldeles extra!
Låter detta som du? Välkommen till clubben och läs vidare!Öppning sker i januari 2025 vi kommer erbjuda ett brett spektra av upplevelser med två restauranger, 150 rum, sex barer, en Pool Club, samt vår ambitiösa mötes- och eventavdelning. Här sker allt från det mindre men superviktiga ledningsgruppsmötet, den stora kick-offen för företaget, födelsedagsfesten eller den stora jubileumsmiddagen.
Två restauranger, två koncept. En av restaurangerna, Club Room,är det första du ser när du kliver in på Hjortviken Country Club. Det är också hit vi letar vår stjärna! i Club Roomkommer det bli mycket äkta råvaror och älskade svenska klassiker, men också med spännande moderna och internationellainslag. Menyn kommer att gå utefter årstiderna där det blir en blandning av olika smaker och rika traditioner. Den andra restaurangen är belägen precis vid och (nästan) i Pool Cluben, där blir det något helt annat. Här kommer du hitta smaker som definierar det spanska sättet att leva på, med influenser ifrån det soliga Kalifornien. Hjortviken blir socialt och just i den här miljön delar man måltider med varandra, det blir roligare så tror vi. Om rollen som Kökschef
Du får möjligheten att vara kreativ i ledarskapet av vårt köksteam och i utvecklingen av våra menyer. Vi strävar alltid efter att överträffa våra gästers förväntningar och för att lyckas med det, behövs en Kökschef som inte bara är tekniskt skicklig utan även en inspirerande ledare.
I det dagliga arbetet är givetvis var och en i vårt team på den plats de trivs bäst och där de har allra störst kompetens. Men samtidigt jobbar vi alla tillsammans, hjälper varandra när det behövs och firar gemensamt våra segrar.
Vi menar att service är som allra bäst när den är professionell men samtidigt avslappnad, lite lekfull och framförallt när den kommer genuint ifrån hjärtat. Delar du intresset för människor och upplevelser,då är du helt rätt för oss.
Hos oss får du vara med från början i allt från rekrytering till premiäröppning.Vi letar efter dig som har gedigen erfarenhet inom ledarskap och av att bygga starka team. Har en bred gastronomisk bakgrund samt ett öga för det visuella och detaljer. Med din ledarerfarenhet bygger ochleder du ditt team tillsammans framåt. Genom ditt nära ledarskap ser du och tar tillvara på allas olika styrkor. Med god samarbetsförmåga skapar du förutsättningar att bygga starka band med alla avdelningar.
Du rapporterar till Malin, vår F&B Manager. Duansvarar fullt utför ditt team med allt från nyckeltal på gästnöjdhet, medarbetarnöjdhet samt deras utvecklingoch arbetsmiljö. Du ansvarar även för framtagning och uppföljning avkalkyler, inköp, hållbarhet och matsvinnssamt råvarukostnader.Du är med och utvecklar upplevelsen och strategierna för att nå våra mål. Du ingår i hotellets avdelningschefsgrupp.
Anställningsform: 100% Tillsvidare, arbetstider innefattar kvällar, helger och vardagar
Tillträde och lön: Tillträdde under hösten 2024och lön enligt överenskommelse.
Dina arbetsuppgifter: Ansvarig för hela kökets dagliga drift och personal.
Skapa, planera och implementera menyer i samråd med ledningen.
Säkerställa att alla rätter möter de högsta standarderna av kvalitet och presentation.
Genomföra kostnadseffektiv köksdrift.
Rekrytera, handleda och vidareutbilda kökspersonal.
Vem är du?
Du är en passionerad och erfaren kökschef som älskar utmaningen att överträffa gästernas förväntningar med innovativa smakupplevelser. Du har erfarenhet av att leda köksteam och har god förståelse för både kostnader och utveckling. Flexibilitet, kreativitet och ett starkt ledarskap är nyckeln till framgång i denna roll.
Vi erbjuder: En unik position att vara med och forma Hjortviken Country Club från starten.
En dynamisk och kreativ arbetsmiljö.
Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Vi går igenom ansökningarna löpande. Sista ansökningsdatum är 1 september 2024.
Startdatum, Under oktober-24.
Länk till:
Hemsida Hjortviken Country Club
Hemsida ESS Group

Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i Norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman teamet. Utöver det får du en säker anställning, friskvårdsbidrag samt otroliga kollegor som kanske till och med blir dina vänner för livet!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ESS Group
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 augusti 2024
  • Ansök senast: 1 september 2024

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024