OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Koppar Restaurang & Konferens har höga ambitioner. Vi söker kreativa, positiva och ambitiösa medarbetare som vill leda och vara delaktiga i vår utveckling.
Arbetsuppgifter
Planera lunchmenyer och verkställa dessa. Ta hand om beställningar, egenkontrollprogram med mera. Ansvara för att god ordning i köket efterföljs. Vara en tydlig ledare, som ser ledarskap som en naturlig del av arbetet.
Kvalifikationer/Krav
Gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang eller motsvarande kock/kallskänksutbildning, minst 5 års erfarenhet av arbetsledning i kök. Kunskap i matlagning på hög nivå från t.ex. konferensgård med höga ambitioner, arbetat i Stockholm på välrenommerad restaurang.
Egenskaper
• Stor begåvning som kock, noggrann, snabb och ambitiös i sitt arbete
• Organisationsförmåga gällande hur man planerar sitt arbete
• Höga ambitioner, vara kreativ och modern i sin matlagning
• Lyhörd och ha kommunikativ förmåga
• Förmåga och intresse av att arbeta i ett team
• Behärska situationer under stress och högt tempo
• Ha drivkraften att utvecklas
• Ska klara ett tungt fysisk jobb
• Förmåga att lyssna och kommunicera
• Erfarenhet av att arbeta självständigt
• Duktig på smaksättning
Tjänsten är på heltid.
Har du frågor kontakta Marco Mendez, platschef: marco.mendez@sodexo.com
Dina ansökan vill vi ha senast 20150327.
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,